Η Χάιντι Κλουμ είχε ατύχημα στη διάρκεια των γυρισμάτων του talent show «America’s Got Talent», που μεταδίδεται από το τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ, NBC.

Η Γερμανίδα, μοντέλο και παρουσιάστρια, έπεσε και χτύπησε το γόνατο και τον αγκώνα της. Το περιστατικό συνέβη όταν η Κλουμ πλησίαζε την καρέκλα της και χαιρετούσε το κοινό.

Τότε σκόνταψε και έπεσε στο πάτωμα του πλατό, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το γόνατο και τον αγκώνα της. Στο βίντεο φαίνεται η ανησυχία του κοινού όταν είδε την Χάιντι Κλουμ να πέφτει και να μην κρύβει τον πόνο της. Ωστόσο, σχεδόν αμέσως σηκώθηκε και αντιμετώπισε το ατύχημα με… χάρη και χιούμορ.

Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για να σταματήσει η αιμορραγία

Το απόσπασμα έπαιξε και στην εκπομπή Late Night Show με τον Τζίμι Φάλον, στην οποία η Χάιντι Κλουμ ήταν καλεσμένη. Όταν ο παρουσιαστής έδειξε στο κοινό το τραύμα στο πόδι, εκείνη είπε πως «αν και μοιάζει με γρατσουνιά γάτας, το τραύμα ήταν βαθύ», προσθέτοντας ότι «χρειάστηκε να έρθει κάποιος για να σταματήσει την αιμορραγία».

Προτού της συμβεί αυτό, στα γυρίσματα του τηλεοπτικού σόου που συμμετέχει, είχε φωτογραφηθεί με τους συμπαρουσιαστές της, και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους 11,6 εκατομμύρια followers της στο Instagram.

Στο μεταξύ, η Χάιντι Κλουμ υποσχέθηκε πως θα έκανε κάτι… γκράντε όσον αφορά στη μεταμφίεσή της για το Halloween, κάτι το οποίο είναι… παράδοση εδώ και πολλά χρόνια καθώς κάθε χρόνο εκπλήσσει με τις φορεσιές και το πόσο λεπτομερείς είναι. Αυτή τη φορά, αποκάλυψε πως θα χρειαστεί να κλείσουν κάποιοι δρόμοι στη Νέα Υόρκη…