Εδώ και μερικά 24ωρα η Selena Gomez βρίσκεται στο Παρίσι με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας που έχει ήδη αρχίσει και θα διαρκέσει ως τις 3 Οκτωβρίου στην «Πόλη του Φωτός». Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, μάλιστα, βγήκε βόλτα το βράδυ της Δευτέρας (25/9) φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο σύνολο με κορσέ Marc Jacobs και ανοικτό ντεκολτέ που «φυλάκιζε» τα βλέμματα.

Επιπλέον, στο Παρίσι οι paparazzi, αλλά και πολλοί άλλοι που βρέθηκαν στα ίδια events με εκείνη, άρχισαν να αμφιβάλλουν για την… ειλικρίνειά της μιας και πρόσφατα σε βίντεο της στο TikTok αποκάλυψε πως δεν βρίσκεται σε σχέση αυτή την περίοδο. «Μαντέψτε ποια έχει αγόρι; Όχι εγώ! Να προσέχετε εκεί έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, στο Παρίσι την είδαν να κρατάει το χέρι ενός μυστηριώδους άνδρα. Επιπλέον, βρέθηκε και στο ίδιο εστιατόριο που έτρωγαν οι άσοι της Παρί Σεν Ζερμέν, Ασράφ Χακίμι και Λούκας Ερναντέζ.

Πίσω από τον Τιερί Ανρί

Πάντως, προτού σαγηνεύσει με την παρουσία της τους Παριζιάνους και βρεθεί σε διάφορα events, η Selena Gomez, μαζί με την παρέα της, που αποτελούταν μεταξύ άλλων από τη Nicola Peltz – Beckham και τον Brooklyn Beckham, επισκέφθηκε το γήπεδο «Parc des Princes» για να παρακολουθήσουν αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν ενάντια στην Μαρσέιγ (4-0). Μάλιστα, ο φακός εντόπισε την Selena Gomez και το ζεύγος Beckham να κάθονται στα επίσημα ακριβώς πίσω από τον Τιερί Ανρί, θρύλο του ποδοσφαίρου και Παγκοσμίου Πρωταθλητή με την Εθνική Γαλλίας το 1998.

Επίσης στο ίδιο ματς ήταν κι ο ράπερ Rauw Alejandro – με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο τραγούδι Baila Conmigo. Ο Rauw Alejandro πρόσφατα χώρισε από μία έτερη σούπερ σταρ του πενταγράμμου, την Rosalia.