Σε συνέντευξη που έδωσε στο Billboard, η Λατίνα σούπερ σταρ Σακίρα, μίλησε για τη ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή Gerard Piqué. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη μάχη της να συνδυάζει τη μουσική της καριέρα ως εργαζόμενη ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών.

Παρά το γεγονός ότι βλέπει μια αναζωογόνηση της μουσικής της καριέρας, η 46χρονη δυσκολεύτηκε να απαντήσει όταν ρωτήθηκε αν είναι ευτυχισμένη. «Είναι μια πολύ σύντομη ερώτηση για μια πολύ μεγάλη απάντηση», δήλωσε η Σακίρα στο Billboard, σύμφωνα με το insider.com. «Δεν νομίζω ότι όλοι έχουν πρόσβαση στην ευτυχία. Είναι αποκλειστικά για έναν πολύ εκλεκτό αριθμό ανθρώπων και δεν μπορώ να πω ότι ανήκω στο κλαμπ αυτή τη στιγμή».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η τραγουδίστρια έλαβε το βραβείο Video Vanguard Award στα MTV Video Music Awards 2023. Έτσι, έγινε η πρώτη καλλιτέχνιδα της Νότιας Αμερικής που κερδίζει αυτή την τιμή. Η Σακίρα βρίσκεται, επίσης, μεταξύ των κορυφαίων υποψηφίων για τα επερχόμενα βραβεία Latin Grammy 2023.

Αν και η Σακίρα παραδέχεται ότι κατάφερε να διοχετεύσει τα συναισθήματά της στη μουσική της – και να σπάσει πολλά ρεκόρ Γκίνες στην πορεία – προσθέτει ότι «τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο της καταστροφής μιας οικογένειας».

«Φυσικά, πρέπει να συνεχίσω για χάρη των παιδιών μου – αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρό μου», δήλωσε η τραγουδίστρια στο Billboard. «Αλλά το μεγαλύτερο όνειρό μου, περισσότερο από τη συλλογή πλατινένιων άλμπουμ και Grammy, ήταν να μεγαλώσω τους γιους μου με τον πατέρα τους. Να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να γεράσουμε μαζί. Ξέρω ότι αυτό δεν το πετυχαίνω τώρα».

Και παρόλο που η τραγουδίστρια είναι ειλικρινής σχετικά με το συναισθηματικό τίμημα που της έχει επιφέρει η χρονιά που πέρασε, πιστεύει ότι θα υπάρξουν και οι χρυσές στιγμές, στις οποίες μπορεί να βασιστεί. «Από εκεί και πέρα, η μουσική μου πήρε επίσης νέα άνοδο, και υποθέτω ότι έτσι αντισταθμίζει η ζωή. Αφαιρείς από τη μία πλευρά και προσθέτεις από την άλλη. Είναι καθαρά μαθηματικά», ενώ κατέληξε λέγοντας πως «στην ένατη ζωή μου, θα σας πω ποιο είναι το άθροισμα».