Οι Μικ Τζάγκερ, Χιου Γκραντ, Μπερνάρ Αρνό, Ντιντιέ Ντογκμπά περιλαμβάνονται στους γύρω στους εκατό προσκεκλημένους στο επίσημο δείπνο που θα παρατεθεί απόψε στις Βερσαλλίες προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου Γ’, ανακοινώθηκε από το γαλλικό προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων. Από τις προσωπικότητες του κόσμου του πολιτισμού αναμένονται επίσης οι ηθοποιοί Σαρλότ Γκενσμπούρ και Έμμα Μακέι, οι συγγραφείς Κεν Φόλετ, Κέιτ Έλιοτ και Κρίστοφερ Χάμπτον καθώς και οι φωτογράφοι Μπετίνα Ρενς και Γιαν Αρτίς-Μπερτράν, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μεταξύ των εκπροσώπων του αθλητικού κόσμου περιλαμβάνονται ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ, οι πρώην ποδοσφαιριστές Ντιντιέ Ντρογκμπά και Πατρίκ Βιεϊρά, που αγωνίσθηκαν επί μακρόν στην Αγγλία, η πρώην τενίστρια Αμελί Μορεσμό (είχε κερδίσει το 2008 το Γουίμπλετον) ή ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 του Παρισιού Τόνι Εστανγκέ. Οι μεγάλες γαλλικές επιχειρήσεις θα εκπροσωπηθούν ευρέως με τους Μπερνάρ Αρνό (LVHM), Ξαβιέ Νιλ (Illiad), Λίνα Ναΐρ (Chanel), Κατρίν Μακγκρέγκορ (Engie), Ζαν-Ντομινίκ Σενάρ (Renault).

Στον κατάλογο των προσκεκλημένων περιλαμβάνονται επίσης αξιωματούχοι γαλλοβρετανικών θεσμών, καθώς και περίπου δεκαπέντε πολιτικοί, από τους οποίους οι πέντε είναι μέλη της κυβέρνησης.