Ο Γρηγόρης Πετράκος πήρε θέση στα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook με αποδέκτη τον υποψήφιο πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής στο ποστάρισμά του κατέθεσε συγκεκριμένη και ξεκάθαρη άποψη για τον 35χρονο επιχειρηματία, ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας από την ημέρα που κατέθεσε την υποψηφιότητά του και έχει γίνει viral σε λιγότερο από ένα μήνα.

Μάλιστα, ο πρώην τραπεζίτης που μπήκε στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα έλαβε στον α’ γύρο – ψήφισαν 148.821 μέλη – 44,91%, με δεύτερη την Έφη Αχτσιόγλου που πήρε ποσοστό 36,18% και με βάση το παραπάνω αποτέλεσμα η ΚΕΦΕ προκήρυξε μεταξύ τους επαναληπτική εκλογή για την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Έγραψε, λοιπόν, ο Γρηγόρης Πετράκος στην ανάρτησή του: «Τι ελπίδα να έχεις για έναν λαό που κάθε φορά που ζητείται η γνώμη του, κάνει – από τις κακές – τη χειρότερη επιλογή. Που η φάκα είναι μεγαλύτερη απ’ το κεφάλι του, αλλά εκείνος δαγκώνει το τυρί. Που μια χούφτα επικοινωνιολόγοι απ’ την Αμερική τον πείθουν να αλλάξει ακόμα και την εικόνα της οικογένειας.

Που συμπαθεί τον κάθε φυτευτό νεοταξίτη που ήρθε με τη νέα Αμερικανική αποστολή εξόντωσης, επειδή τον έχουν βάλει να χαϊδεύει όπου πάει ένα σκύλο…

Που δε λογαριάζει αν είσαι τραπεζίτης, εφοπλιστής, ουρανοκατέβατος Απόστολος της χειρότερης woke ατζέντας, αλλά σε ψηφίζει από τα ωραία βιντεακια σου στο tiktok. Πόσο λίγη Ελλάδα έχει απομείνει…;».

Τί ελπίδα να έχεις για έναν λαό που κάθε φορά που ζητείται η γνώμη του, κάνει-από τις κακές– τη χειρότερη…

Posted by Grigoris Petrakos on Monday, September 18, 2023