Για τις σχέσεις με τον πατέρα της Κώστα Βουτσά, μίλησε η Σάντρα Βουτσά την Παρασκευή (15/9), καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο .

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο αξέχαστος ηθοποιός ήταν πάντα πρόθυμος και σωστός στις υποχρεώσεις του, ωστόσο όταν θύμωνε ξεσπούσε άγρια.

«Όταν θύμωνε τρέμανε όλοι. Ήταν πολύ δουλευταράς, πολύ τελειομανής στη δουλειά, επαγγελματίας. Στην πρόβα πήγαινε πρώτος απ’ όλους και έφευγε τελευταίος, πάντα διαβασμένος και γενικότερα έτσι ήταν σαν άνθρωπος», ανέφερε αρχικά η Σάντρα Βουτσά για τον πατέρα της.

Και πρόσθεσε για τους μεταξύ τους καυγάδες: «Ήταν πολύ αυστηρός πατέρας. Και επειδή εγώ δεν τα… σήκωνα, επειδή μοιάζαμε πολύ σαν χαρακτήρες και δεν σήκωνα πολλά πολλά, τσακωνόμασταν συνέχεια, πολύ τσακωμό όμως», είπε η Σάντρα Βουτσά.

Και θυμήθηκε έναν από τους πιο έντονους τσακωμούς τους: «Μια φορά τον είχα πάει σε ένα γύρισμα και τσακωνόμασταν στο αυτοκίνητο, στο δρόμο και μας κοιτούσαν οι άλλοι οδηγοί. Μας άκουσε όλη η Κηφισίας, γινόταν σφαγή, αλλά μετά όμως τα βρίσκαμε», είπε η Σάντρα Βουτσά για τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά.

«Δεν είχαμε καταλάβει ότι ο καρκίνος της μητέρας μου ήταν τόσο σοβαρός»

Η Σάντρα Βουτσά αναφέρθηκε και στο πόσο δύσκολο της ήταν να διαχειριστεί τις απώλειες των γονιών της.

«Για μένα ήταν πολύ τρομερά δύσκολη η διαχείριση στην απώλεια και για τους δύο. Η μητέρα μου (Έρρικα Μπρόγιερ) πέθανε στις αρχές Ιανουαρίου και ο πατέρας μου στις 26 Φεβρουαρίου του 2020. Πολύ γρήγορα, πολύ δύσκολο».

«Ήταν δύσκολο. Και με την μάνα μου ήταν ακόμα πιο σοκαριστικό γιατί ο πατέρας μου είχε και τα θέματα του και λόγω της ηλικίας. Είχε και άσθμα πολλά χρόνια οπότε πάντα είχε ψιλοπρόβλημα με κάτι. Η μάνα μου όμως δεν ήταν. Μια φωτογραφία που βάλατε στο βίντεο, που μας έβγαλε η Ολυμπία Κρασαγάκη για το Hello τον Νοέμβριου του ’19, δεν είχε καμία σχέση και πέθανε σε λιγότερο από δύο μήνες. Δεν φαινόταν, δηλαδή δεν το είχαμε καταλάβει, ότι έχει τόσο καρκίνο. Κανένας, τίποτα, τίποτα, καμία σχέση. Δεν είχε κανένα σύμπτωμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.