Τις νέες αναρτήσεις από το γυμναστήριο έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της. Η παρουσιάστρια δέχτηκε σε προσωπικό μήνυμα ένα σχόλιο σχετικά με το βάρος της, το οποίο αποφάσισε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και και άδραξε την ευκαιρία προκειμένου να μιλήσει για τέτοιου τύπου σχόλια αλλά και το τι μπορεί αυτά να προκαλέσουν ειδικά σε μια γυναίκα που έχει γεννήσει πρόσφατα, όπως η ίδια.

«Τα έχεις τα κιλάκια σου», ανέφερε το μήνυμα που έλαβε και η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Δείτε και μια “γλυκούλα” η οποία μπορεί να μην με ακολουθεί αλλά με “παρακολουθεί”. Να, εσάς σας “αγαπώ” πιο πολύ”. Σταλάζει μέλι κι εγώ συγκινήθηκα» ήταν η αρχική αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου, στο story που έκανε στο Instagram για το συγκεκριμένο μήνυμα.

Με δεύτερη ανάρτηση η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως ακολούθησε και νέο μήνυμα από τον χρήστη του instagram, το οποίο ανέφερε «θα τα χάσεις τα κιλάκια» προτού την μπλοκάρει.

«Δεν έχω θέμα να με μπλοκάρετε ή να με μη με ακολουθείτε. Οτιδήποτε επιλέγω να μοιραστώ, είναι γιατί το αισθάνομαι και ειδικά σε τέτοια θέματα άσκησης, προσπάθειας απώλειας κιλών κλπ. Δεν παριστάνω το μοντέλο. Χαίρομαι όταν – έστω κι έτσι -μπορώ να δώσω δύναμη, στήριξη και κίνητρο και σε άλλες γυναίκες (ή άνδρες φυσικά). Μην πτοείστε από αρνητικά σχόλια, τέτοιου τύπου. Και γενικά είμαι της λογικής, αν δεν έχεις κάτι θετικό ή χρήσιμο να πεις, απέφυγε να μιλήσεις», έγραψε στο instagram η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Κάποτε δεν ασχολούμουν με τα όποια πικρόχολα μηνύματα δεχόμουν. Κάποτε, ίσως και να με άγγιζαν. Κι ας μην το έδειχνα. Τώρα τα διακωμωδώ, αλλά θα τα βγάζω και στη φόρα. Ίσως έτσι σκεφτόμαστε διπλά και τριπλά τι λέμε και τι μπορεί να προκαλέσουμε σε έναν άλλο άνθρωπο», επεσήμανε η παρουσιάστρια.

«Με αφορμή αυτό, άραγε αναρωτήθηκε κανείς αν π.χ. μια γυναίκα που περνάει ζόρικα (ειδικά) τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της, δεχτεί κάποιο μήνυμα κακό ή χαρακτηρισμό, τι μπορεί να πυροδοτηθεί μέσα της; Ας γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και όχι τιμητές των πάντων», αναρωτήθηκε, απαντώντας στο body shaming που δέχθηκε.