Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η συναυλία που πραγματοποίησε ο Γιάννης Βαρδής στο Καλλιμάρμαρο προς τιμή του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή. Αρχικά, η πρώτη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον γιο του αείμνηστου καλλιτέχνη και της πρώην συζύγου του, Χριστίνας Μαραγκόζη, ενώ στη συνέχεια ο Γιάννης Βαρδής συγκρούστηκε και με την τελευταία σύζυγο του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη Μωβ.

Τώρα, την γνώμη της επί του θέματος εξέφρασε και η στιχουργός Εύη Δρούτσα, η οποία ήταν χρόνια φίλη του Αντώνη Βαρδή. Η στιχουργός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου αναφέρθηκε στον Γιάννη Βαρδή και στο ότι δεν σεβάστηκε την επιθυμία του πατέρα του.

«Πρώτα απ’ όλα να αρχίσουμε με ένα πράγμα. Ο μακαρίτης ο Αντώνης είχε πει να μην γίνει καμία συναυλία για αυτόν. Άρα έγινε. Από ποιον πρέπει να ζητήσουμε τον λόγο; Ότι πει ένας άνθρωπος, ο οποίος έφυγε, αυτό πρέπει να κάνουμε», δήλωσε η Εύη Δρούτσα, αρχικά.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας πως «δεν είπε ‘’εάν κάνετε την συναυλία, δεν θέλω να έρθει η Χριστίνα Μαραγκόζη’’. Θεός σχωρέστον, ο Χριστιανός είπε “δεν θέλω να μου κάνετε συναυλία”. Άρα αυτή τη στιγμή τι να πω; Έκανε ο Γιάννης τη συναυλία. Εγώ ξέρω όμως πως ένας άνθρωπος που τελειώνει, όταν αφήσει κάτι, πρέπει να το σεβόμαστε. Τώρα, ήθελε να την κάνει, καλώς την έκανε. Έπρεπε όμως να σεβαστεί έστω τον έρωτα που έζησε, για όσο καιρό έζησε, ο πατέρας του. Τα τραγούδια που είχε πει, 60 τόσα, δικά του. Τώρα, το να έρθει ένα παιδί και να πει “εγώ δεν την καλώ για αυτόν τον λόγο”, ποια αιτία;».

«Ο Γιάννης Βαρδής δεν σεβάστηκε την επιθυμία του μπαμπά του. Η Χριστίνα τον πείραξε; Και μιλάμε για ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Όμως, ο Γιάννης έχει πάντα τη σκιά του πατέρα του», κατέληξε η Εύη Δρούτσα.