Η Cardi B και η Megan Thee Stallion ξεσήκωσαν το κοινό στα MTV Video Music Awards με τον σέξι χορό τους και παράλληλα «φούντωσαν» την Taylor Swift στην οποία άρεσε πολύ το θέαμα που έβλεπε.

Οι δύο ράπερ παρουσίασαν για πρώτη φορά ζωντανά το νέο τους single με τίτλο «Bongos» (το οποίο σε κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα κυκλοφορίας έχει δεκάδες εκατομμύρια θεάσεις στο youtube και ακροάσεις στις streaming πλατφόρμες), ένα ρυθμικό, χορευτικό κομμάτι που προκάλεσε… ντελίριο στους φανς, αλλά και στους άλλους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο Prudential Center του Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ.

Τόσο η Cardi B όσο και η Megan Thee Stallion που εντυπωσίασαν με τις σέξι εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί έκαναν το ίδιο και στην πίστα. Μάλιστα, η Megan Thee Stallion, με την οποία φημολογείται πως έχει σχέση ο άσος της Ρόμα και της εθνικής Βελγίου, Ρομέλου Λουκάκου, εμφανίστηκε μ’ ένα αποκαλυπτικό see through φόρεμα, προς τέρψιν των φωτογράφων, αλλά και των θαυμαστών της.

Η εμφάνισή τους άρχισε με την Cardi B να κατεβαίνει από μια διαμαντένια μπάλα, ενώ η Taylor Swift έκανε αέρα με το χέρι της για να… δροσιστεί καθώς η θερμοκρασία είχε αρχίσει να ανεβαίνει.

Έπειτα, ενώθηκε και η Megan Thee Stallion και μαζί οι χορεύτριες που τις συνόδευαν, όλες ντυμένες σε μπλε… αποκαλυπτικά σύνολα, ραπάροντας τα κουπλέ τους και φτάνοντας στο σημείο που τραγούδησαν μαζί: «I got cake (σ.σ. εννοώντας τις καμπύλες τους), I’m lit, it’s my birthday», προτού αρχίσουν να κάνουν twerking.

«Η Σακίρα είναι καυτή»

Η σούπερ σταρ της μουσικής, η «βασίλισσα» της pop, η Taylor Swift δεν τα… χρειάστηκε μονάχα με το performance των Cardi B και Megan Thee Stallion. Ο φακός την έπιασε να σχολιάζει πως η Σακίρα «είναι καυτή» όταν η Κολομβιανή άρχισε να λικνίζεται στην σκηνή έχοντας στα χέρια της μαχαίρια!