Άκρως εντυπωσιακή ήταν η είσοδος της Σοφίας Χατζηπαντελή στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου στο My Style Rocks. Το μοντέλο με το μονόφρυδο, που συστήθηκε στο κοινό μέσα από το «GNTM», έκανε μία προκλητικη εμφάνιση η οποία έγινε viral. H Σοφία Χατζηπαντελή επέτρεψε δυναμικά και πήρε τη θέση της δίπλα στους Στέλιο Κουδουνάρη και Δημήτρη Σκουλό, απαρτίζοντας την τριάδα της φετινής κριτικής επιτροπής.

Το κοινό, που παρακολούθησε το τηλεπαιχνίδι μόδας διχάστηκε ανάμεσα σε εκείνους που επικροτούν την επιλογή της σε αυτή τη θέση, αλλά και σε εκείνους που «δεν καταλαβαίνουν τι λέει» μιας και η ίδια μιλά σπαστά ελληνικά.

Η είσοδός της ήταν δυναμική, όπως πάντα, ενώ μία ατάκα της τρέλανε την Κατερίνα Καραβάτου, που παρουσιάζει τον διαγωνισμό: «Είσαι σαν μάνα μου πια», με την παρουσιάστρια να αιφνιδιάζεται λέγοντας «Παναγία μου, το άκουσα κι αυτό».

Κάποιοι άλλοι ωστόσο, δεν ασχολήθηκαν τόσο με αλλά με εμφάνισή της. Ένα από τα viral σχόλια στο Twitter τη χαρακτηρίζει ως «Barbie Κολοκοτρώνη».

Ωστόσο, αρκετοί ήταν αυτοί που έγραψαν πως είναι είδωλο «Είδωλο Χατζηπαντελή, ξεκίνησε με τις ατάκες της» έγραψαν κάποιοι.