Κόρτνεϊ Κοξ, Κέσα, Κιμ Καρντάσιαν και άλλες celebrities φροντίζουν το δέρμα τους με μια επίσκεψη στη δερματολόγο. Η δρ Αμαλία Τσιατούρα, δερματολόγος-αφροδισιολόγος, επιστημονική διευθύντρια του δερματολογικού τμήματος της Cosmetic Derma Medicine, εξηγεί ποιες είναι οι top θεραπείες σε ζήτηση αυτή τη στιγμή.

Λέιζερ Fractional:
Είναι ιδανικό για λεπτές ρυτίδες, γραμμές έκφρασης, πανάδες, καφέ κηλίδες και διευρυμένους πόρους. Η Κόρτνεϊ Κοξ είναι μια από τις διάσημες ηθοποιούς που κάνουν συνεδρίες με αυτό. «Το λέιζερ fractional ουσιαστικά βελτιώνει την υφή του δέρματος. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι παραμένει αποτελεσματικό χωρίς να τραυματίζει όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας» εξηγεί η δρ Αμαλία Τσιατούρα. Περιμένετε λοιπόν υπέροχο, πιο καθαρό και νεανικό δέρμα χωρίς να πρηστεί το πρόσωπό σας. Για 2-3 μέρες θα υπάρχει ερυθρότητα που όμως μπορεί να καλυφθεί με makeup.

Μεσοθεραπεία PRP: Την έχουν δοκιμάσει από την Αντζελίνα Τζολί μέχρι την Κιμ Καρντάσιαν! Η γιατρός κάνει μια λήψη αίματος από εσάς και απομονώνει τα αιμοπετάλια που είναι το πιο πολύτιμο συστατικό του. Αυτό με τη σειρά του εισάγεται με ενέσεις στο πρόσωπο και προάγει την κυτταρική ανανέωση. Το επόμενο διάστημα να περιμένετε ανανέωση και λάμψη. Ωστόσο την ίδια μέρα θα έχετε ερυθρότητα που θα υποχωρήσει σε λίγη ώρα. Για καλύτερο αποτέλεσμα η γιατρός μπορεί να κάνει πρώτα fractional laser και στην συνέχεια να απλώσει το πλάσμα του αίματος στο πρόσωπο.

Νήματα κατά της χαλάρωσης:
Αν το πρόβλημά σας είναι η χαλάρωση του προσώπου-αυτό σημαίνει στις παρειές, στα βλέφαρα, στο οβάλ και το λαιμό-τα νήματα PDO είναι η πιο σύγχρονη ανώδυνη και μη χειρουργική θεραπεία. «Δεν γίνονται ράμματα ούτε χρησιμοποιούμε νυστέρι» εξηγεί η Δρ Τσιατούρα και συνεχίζει: «Τα νήματα εισάγονται με μια μικρή βελόνα στην προβληματική περιοχή. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, ενώ για αρκετούς μήνες ο οργανισμός παράγει κολλαγόνο που χαρίζει σύσφιγξη στην περιοχή».

Λέιζερ κατά του τοπικού πάχους: Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες η τραγουδίστρια Κέσα χρωστά το καλλίγραμμο, σήμερα, σώμα της στη λιποαναρρόφηση. Η αλήθεια είναι ότι η μέθοδος Smartlipo είναι η θεραπεία εξπρές για το σώμα! Δεν θυμίζει χειρουργείο, ενώ δεν υπάρχουν ούτε ράμματα. Γίνεται με τοπική αναισθησία, ενώ η γιατρός εισάγει την οπτική ίνα του λέιζερ μέσα από μια πολύ μικρή οπή. Αυτό λιώνει το λίπος και μια άλλη κάνουλα το απομακρύνει από το σώμα. Για 2 εβδομάδες θα φοράτε έναν ελαστικό κορσέ.