UMS SCULPTOR, μέθοδος θεραπείας διαμόρφωσης σώματος για μείωση του λίπους. Μας βοηθάει να φτιάξουμε μυς και να διαμορφώσουμε το σώμα μας χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητική θεραπεία για να μεγεθύνουμε τους μυς, καθώς και για να αναπτύξουμε καινούριες μυϊκές ίνες.

Τεχνολογία διέγερσης μυών, δράση μυϊκού ιστού, δημιουργία μυϊκών συσπάσεων.

Πώς λειτουργεί: Αυτή η ισχυρή μηχανή προκαλεί συσπάσεις των μυών, που δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν μέσω κανονικών συσπάσεων. Ο μυϊκός ιστός αναγκάζεται να προσαρμοστεί σε αυτή την κατάσταση και ανταποκρίνεται με μια αναδιαμόρφωση σε βάθος της εσωτερικής δομής, που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μυών και τη γλυπτική του σώματος. Το μηχάνημα διαθέτει 2 λαβές, εργονομικές και κατάλληλες για όλες τις περιοχές του σώματος. 

Αρκούν 30 μόνο λεπτά για να πετύχουμε αύξηση της μυϊκής μάζας έως και 18% και για να χάσουμε λίπος έως και 20%.

Είναι επίσης κατάλληλο και για όσους δεν έχουν λίπος, αλλά απλά θέλουν να τονίσουν τη γραμμωμένη κοιλιά τους.

Το UMS SCULPTOR μας προσφέρει με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο μείωση του λίπους και αύξηση της μυϊκής μάζας. Η επαναστατική αυτή θεραπεία μας εξασφαλίζει γρήγορα, εύκολα και κυρίως αναίμακτα και χωρίς πόνο, γραμμωμένη κοιλιά, γραμμωμένους βραχίονες, σφιχτούς μηρούς και ανορθωμένους γλουτούς.

Συνίστανται περίπου 7-8 συνεδρίες και όχι παραπάνω από 2 μέσα σε μία εβδομάδα. Τα αποτελέσματα διαρκούν για παραπάνω από 10 μήνες και συνήθως χρειάζονται 1 έως 3 συνεδρίες για συντήρηση μέσα σε διάστημα ενός έτους.

Η μέθοδος θεραπείας με UMS SCULPTOR θα μπορούσε να συνδυαστεί με θεραπεία λιπογλυπτικής (μεσοθεραπεία, καρμποξυθεραπεία, θεραπεία λιπόλυσης) ή κρυολιπόλυσης εφόσον και αυτές είναι μη επεμβατικές θεραπείες, που δεν απαιτούν φαρμακευτική αγωγή ή θεραπεία αποκατάστασης. 

Η Dr. Ειρήνη Δ.Λαγογιάννη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος μας παρέχει με απόλυτη ασφάλεια στο χώρο του ιατρείου της, όλες τις θεραπείες κλινικής, αισθητικής και επεμβατικής δερματολογίας με τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους θεραπειών. Στο ιατρείο, κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα και δίνονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις για κάθε είδους πρόβλημα μέσα από μια σειρά δερματολογικών, αισθητικών και laser σύγχρονων μεθόδων με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Ευχαριστούμε θερμά για τις πολύτιμες συμβουλές τη Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Dr.  Ειρήνη Δ.Λαγογιάννη

Η Ειρήνη Δ.Λαγογιάννη είναι:

•    Διδάκτωρ Μsc, Iατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

•    Τ. Επιστημονικός Συνεργάτης «Νοσ. Α. Συγγρός»

•    Μέλος Ευρωπαικής Ακαδημίας Δερματολόγων -Αφροδισιολόγων

•    Μέλος CAMIG

Ιατρείο:  Φοίβης 46, Γλυφάδα, 210 8985811

www.laderma.gr

dermatologos-glyfada.gr

facebook

instagram