Τα τελευταία χρόνια το ηλεκτρονικό τσιγάρο έφερε στην Ελλάδα την επανάσταση στον τρόπο καπνίσματος! Μία επανάσταση με φανατικούς θαυμαστές, που αυξάνονται καθημερινά, ακολουθώντας αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος, το «Άτμισμα».

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα της Nobacco, της κορυφαίας εταιρείας στον κλάδο ηλεκτρονικών τσιγάρων, συμβολίζουν την απόλυτη διάθεση ελευθερίας αλλά και την πίστη στην προσωπική επιλογή που είναι χαρακτηριστικά των ανθρώπων που ψάχνουν το νέο, που αναζητούν τη γεύση και την απόλαυση χωρίς βλαβερές συνέπειες για τους ίδιους και τους γύρω τους.

Κεντρικός άξονας στην φιλοσοφία της εταιρείας και βασική προτεραιότητα της Nobacco και των ανθρώπων της, είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της, τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων, αλλά και τα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί.

Στο πλαίσιο αυτό, και με βαθύ αίσθημα ευθύνης προς τον Έλληνα καταναλωτή, η Nobacco συμμετέχει σε έρευνα που διενεργείται από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ), για την πιστοποίηση ανάλυσης και τον έλεγχο υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Η έρευνα αυτή, που σήμερα παρουσιάζει τα πρώτα της αποτελέσματα, αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της αξιοπιστίας της Nobacco που έχει ήδη αποκτήσει πιστοποιητικό ανάλυσης για 12 από τα υγρά αναπλήρωσης που διαθέτει: Μήλο, Banana Foster, Caramel Applepie, Choco Coffe Caramel, Chocolate, Desert Ship, Master Vapor, Peach Ice Tea, Rhapsody, Silver Supreme, USA Classic & USA Mix. (Βλ. συνημμένο αρχείο)

Η έρευνα θα συνεχιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια και αποτελεί, μέχρι σήμερα, το μεγαλύτερο και πιο εμπεριστατωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης και ελέγχου συστατικών υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ η Nobacco πρόκειται να συνεχίσει την ενεργή συμμετοχή της στο πρόγραμμα προσφέροντας σε μηνιαία βάση 12 από τις ποικιλίες υγρών αναπλήρωσης για τα επόμενα τρία χρόνια.

Για τους φίλους του ατμίσματος, του νέου, εναλλακτικού τρόπου καπνίσματος που απευθύνεται σε καπνιστές, η παραπάνω πιστοποίηση αποτελεί έναν ακόμα λόγο και μία περαιτέρω επιβεβαίωση ότι μπορούν να επιλέγουν με σιγουριά τα προϊόντα Nobacco και την απεριόριστη δυνατότητα που δίνουν να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από γεύσεις/αρώματα, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ατμιστές.