Τι είναι το «λακκάκι» που ορισμένοι έχουν στη μέση

Πώς συνδέεται με ευκολότερη... κορύφωση στο σεξ


ΥΓΕΙΑ
21:02
27/04/2016
Τι είναι το «λακκάκι» που ορισμένοι έχουν στη μέση
2
loading

Ορισμένοι ίσως έχουν προσέξει να έχουν κάποια χαρακτηριστικά «λακκάκια» στη βάση της πλάτης τους. Τι είναι όμως αυτοί οι περίεργοι σχηματισμοί.

Σύμφωνα με το whydontyoutrythis.com, τα «λακκάκια» αυτά που βρίσκονται τόσο σε άντρες, όσο και σε γυναίκες, ονομάζονται «λακκάκια της Αφροδίτης» (dimples of Venus) και βρίσκονται στο σημείο όπου δυο οστά συνδέονται με τη λεκάνη και το έχουν μόνο τα άτομα που έχουν αυτή τη γενετική προδιάθεση ή συνδέσμους σε κατάλληλο μέγεθος.

dimples2

Είναι σημάδι της καλής κυκλοφορία του αίματος και καλής φυσικής κατάστασης, με λίγα λόγια μια ένδειξη ομορφιάς, όπως δηλώνει και το όνομα της Αφροδίτη, της ελληνίδας θεάς της ομορφιάς.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη δημοσίευση, οι άνθρωποι που φέρουν το «λακκάκι της Αφροδίτης» επιτυγχάνουν ευκολότερα και οργασμό! Ο λόγος για αυτό είναι ότι τα λακκάκια διευκολύνουν την καλή κυκλοφορία, και λόγω της στρατηγικής τους θέσης γύρω από την περιοχή της πυέλου, η κορύφωση γίνεται ευκολότερη...

Και επειδή βρίσκονται σε μια περιοχή που δεν υπάρχουν μύες, είναι αδύνατον να αποκτήσει κάποιος αυτά τα λακκάκια με τη γυμναστική. Ωστόσο, η απώλεια βάρους μπορεί να τα κάνει περισσότερο ορατά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Antiper

    Έμ όταν βλέπεις τέτοια εικόνα όταν είσαι επί τω Εργω... δεν θα κορυφώσεις πιο γρήγορα;

  2. avatar Social Distortion

    Άκρως σεξουαλικό στις γυναίκες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει