«Απόβλητα» χαρακτήρισε τους μετανάστες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους συγκεντρωμένους έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη διαμαρτυρία κατοίκων, οι οποίοι αντιδρούν στη μετατροπή του στρατοπέδου σε κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών.

Ο κ. Παναγιώταρος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Νίκου Δένδια, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως «ως υπουργός Δικαιοσύνης έμπαιναν με τα ελικόπτερα στις φυλακές και έπαιρναν τους κρατούμενους, ενώ ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη οι αλλοδαποί σφάζουν και σκοτώνουν τους Έλληνες».

Τα «αίματα άναψαν», όταν στο σημείο έφτασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Κόλλιας, ο οποίος προπηλακίστηκε από ομάδα ατόμων.

Το συμβάν δεν έλαβε έκταση, καθώς ο βουλευτής φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια των αστυνομικών δυνάμεων.

Πριν από λίγο, την εμφάνισή τους έξω από το στρατόπεδο, έκαναν και μέλη της Χρυσής Αυγής, κρατώντας κοντάρια με ελληνικές σημαίες.

Βουλευτές του νομού μπήκαν μέσα στο στρατόπεδο προκειμένου να επιθεωρήσουν το εσωτερικό του.

Χθες τα ξημερώματα, λίγο μετά τις 02:30 οι πύλες του πρώην στρατοπέδου εκπαίδευσης πεζικού άνοιξαν για να υποδεχτούν δέκα αστυνομικές κλούβες.

Οι επτά μετέφεραν 300 παράνομους μετανάστες που μέχρι και χθες κρατούνταν στην Αθήνα και οι τρεις μετέφεραν αστυνομικούς και διμοιρίες των ΜΑΤ που ανέλαβαν τη φύλαξή τους.