Απεργούν οι καθηγητές 19-21 Μαρτίου

Συγκέντρωση σήμερα στις 14:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
9:21
17/03/2014
Απεργούν οι καθηγητές 19-21 Μαρτίου
1
loading

Στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 19 και 20 Μαρτίου αποφάσισαν να συμμετάσχουν οι καθηγητές, οι οποίοι αποφάσισαν επίσης 24ωρη απεργία στις 21 Μαρτίου

Η Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ προχωράει σε κινητοποιήσεις με κύρια αιχμή την αποτροπή των απολύσεων.

-Τη Δευτέρα 17/3 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν και εκπαιδευτικοί από άλλες περιοχές της χώρας με αποφάσεις των ΕΛΜΕ. Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής εκπαιδευτικών από την περιφέρεια που θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, κηρύχτηκαν στάσεις εργασίας 11 π.μ. -2 μ.μ. και 2 μ.μ. -5 μ.μ.. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας, την ώρα συνάντησης με τον υπουργό.

-Δευτέρα και Τρίτη 17 και 18/3, θα πραγματοποιηθούν περιοδείες στα σχολεία, των ΔΣ των ΕΛΜΕ μαζί με τις επιτροπές αγώνα και τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα, για την ενημέρωση των συναδέλφων για την απεργία και την αναγκαιότητα της μαζικής συμμετοχής τους. Παράλληλα καλούνται οι ΕΛΜΕ με δικές τους αποφάσεις να οργανώσουν αποκλεισμούς σχολείων και Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

-Την Τετάρτη 19/3, πρώτη ημέρα της πανδημοσιοϋπαλληλικής Απεργίας, συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις της ΑΔΕΔΥ σε όλες τις πόλεις. Στην Αθήνα 11:00 στην Πλ. Κλαυθμώνος.

-Πέμπτη 20/3 πανελλαδική συγκέντρωση στην Πλ. Κλαυθμώνος στις 13:00

-Παρασκευή 21/3 πανελλαδική συγκέντρωση στην Πλ. Κλαυθμώνος στις 11:00. Την ίδια ημέρα συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Παιδείας στις 15:00 όπου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για την «επιμόρφωση» των σχολικών συμβούλων – αξιολογητών.

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των καθηγητών που θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις στην Αθήνα το διήμερο 20-21/3, θα οργανωθεί από τις ΕΛΜΕ η μεταφορά τους με πούλμαν, σε συνεννόηση με τις γειτονικές τους ΕΛΜΕ και την ΟΛΜΕ. Θα οργανωθεί επίσης η διαμονή των συναδέλφων με φιλοξενίες σε σπίτια και σε ξενοδοχεία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar MacCarthy

    Σύντροφοι καιρός να πάτε για δουλειά,την σύνταξη δεν την παίρνεις με τα πανό αλλά με ένσημα!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει