Εκτός από τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία θέσεις εργασίας για εκπαιδευτικούς προκηρύσσονται κατά καιρούς από διάφορες δημοτικές επιχειρήσεις. Αυτή την περίοδο προσφέρονται θέσεις εργασίας σε νηπιαγωγούς, δασκάλους, γυμναστές και καθηγητές πληροφορικής. Το news παρουσιάζει όλες τις προσφερόμενες θέσεις για τους εκπαιδευτικούς.

Καθηγητής πληροφορικής σε Δήμο του Ν.Σερρών

Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου µερικής απασχόλησης, συνολικά ενός (1) ατόµου της ειδικότητας πληροφορικής για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράµµατος «Εναρµόνιση οικογενειακής και επαγγελµατικής ζωής» της Κοινωφελούς Επιχείρησης ∆ήµου Ηράκλειας (Κ.Ε.∆.Η), για την λειτουργία «Κέντρο ∆ηµιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» (Κ.∆.Α.Π) και «Κέντρο ∆ηµιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία» (Κ.∆.Α.Π-Μ.Ε.Α) που εδρεύει στην Καρπερή ∆ήµου Ηράκλειας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής

– Σε προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής θα προσχωρήσουν αρκετοί Δήμοι της χώρας. Πιο αναλυτικά ο Δήμος Μεταμόρφωσης θα προσλάβει δυο γυμναστές με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών. Η προθεσμία της υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 23 Δεκεμβρίου.

– Εκτός από το Δήμο Μεταμόρφωσης προσλήψεις 3 γυμναστών θα πραγματοποιήσει και ο Δήμος Ζίτσας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας (Διεύθυνση: Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη, Ελεούσα στην κ. Παύλου Ιωάννα, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2653360000 (εσωτ. 216), από 16-12-2013 και για (12) δώδεκα ημέρες έως και 27-12-2013, κατά τις ώρες 9:00΄- 14:30΄.

Περισσότερα εδώ

– 15 γυμναστές θα προσλάβει και ο Δήμος Λαγκαδά στο πλαίσιο του προγράμματος «Άσκηση για όλους». Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να σπεύσουν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους καθώς η προθεσμία λήγει στις 23 Δεκεμβρίου

– Στις 28 Δεκεμβρίου λήγουν και οι αιτήσεις για τις 3 θέσεις γυμναστών στο Δήμο Δράμας.Ως κύριο προσόν ορίζεται το Πτυχίο Φυσικής Αγωγής Ελληνικού Πανεπιστηµίου ή ισότιµος τίτλος της αλλοδαπής, αναγνωρισμένος στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της πράξης αναγνώρισης.

Προσλήψεις δασκάλων και νηπιαγωγών

Άνεργοι δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και καθηγητές μουσικής έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια από τις θέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου του Δήμου Ζωγράφου. Πιο αναλυτικά θα προσληφθούν 4 δάσκαλοι, 4 νηπιαγωγοί καθώς και ένας καθηγητής φυσικής αγωγής με σύμβαση ορισμένου χρόνου που θα έχει ημερομηνία λήξης την 31η Αυγούστου του 2014. Καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων έχει οριστεί η 23 Δεκεμβρίου.

Σε προσλήψεις 5 νηπιαγωγών θα προχωρήσει και ο Δήμος Παπάγου – Χολανδρού για την υλοποίηση ευρωπαϊκού προγράμματος για την πράξη «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ». Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην προκήρυξη ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Δήμου.

Επιμέλεια: Καλόγηρος Βασίλειος