Τραγική κατάληξη είχε η σφοδρή σύγκρουση ενός επιβατικού αυτοκινήτου με φορτηγό, η οποία σημειώθηκε το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών. Το αυτοκίνητο του ζεύγους από τη Ρουμανία «καρφώθηκε» πίσω από φορτηγό κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες, με αποτέελσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο γονείς.

Ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας είπε στην αστυνομία πως: «δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό, πήγαινα κανονικά στην πορεία μου, άκουσα έναν πολύ δυνατό κρότο και αισθάνθηκα την σύγκρουση στο πίσω μέρος του οχήματός μου», όπως μεταδίδει το ΣΚΑΪ.

Τα δύο παιδιά των Ρουμάνων, ένας αγόρι 12 ετών και ένα κορίτσι 10 ετών, που τραυματίστηκαν από το τροχαίο δυστύχημα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σε σοβαρότερη κατάσταση είναι ο 12χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση του ήταν, μάλιστα, τόσο σοβαρή ώστε να τεθεί σε επιφυλακή και η ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, αλλά και σε ένα ακόμα που είναι ειδικευμένο σε περιπτώσεις παιδιών.

Το παιδί δεν χρειάστηκε να φύγει και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η μικρότερη αδερφή του είναι καλύτερα στην υγεία της και συνεχίζει να νοσηλεύεται προληπτικά.