Συγγενείς, φίλοι αλλά και η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρετούν στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα, τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή που έχασε τη ζωή του στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας τη Δευτέρα.

Την ώρα που το φέρετρο με τη σορό του παιδιού της έβγαινε από τον Ιερό Ναό, η μητέρα του 29χρονου ακουγόταν να λέει «πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου».

Τον εντοπισμό και την τιμωρία του δολοφόνου του παιδιού τους έχουν ζητήσει οι γονείς του 29χρονου, οι οποίοι χρειάστηκε να νοσηλευτούν αμφότεροι σοκαρισμένοι από την είδηση του θανάτου του παιδιού τους. Ο πατέρας του Μιχάλη, μεταφέρθηκε την Πέμπτη στο Θριάσιο Νοσοκομείο έπειτα από έντονη αδιαθεσία, την ίδια ώρα που η μητέρα έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο του «Ερυθρού Σταυρού».

Η επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη

Στο μήνυμά της, η οικογένεια του Μιχάλη αναφέρει: «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Η ανακοίνωση του οργανισμού: «Δωρεές αντί στεφάνων υπέρ του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, ζητά η οικογένειά του.

Αριθμοί λογαριασμών σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»:

Alpha Bank: IBAN: GR26 0140152015200200 2000 515

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: IBAN: GR20 0110080000000804 8089 836

Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ».

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009)(επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], ώστε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς.