Μια αγγελία για μοντέλα που ζητούνται ώστε να κάθονται σε παραλία της Μυκόνου στην πρώτη ξαπλώστρα και να ανεβάζουν με αυτό τον τρόπο την τιμή κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η εν λόγω αγγελία δημοσιεύθηκε στο Facebook.

Όπως μετέδωσε την Πέμπτη 15/6 η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» η αγγελία αναφέρει πως προσφέρεται μισθός, ενώ είναι πληρωμένα η διαμονή και το φαγητό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ζητούνται «ωραίες κοπέλες-μοντέλα για την πρώτη ξαπλώστρα – κύμα σε ρόλο κράχτη.

Όπως ανέφερε δημοσιογράφος, πολλές φορές στις πρώτες ξαπλώστρες κάθονται διάσημες όμορφες γυναίκες και άντρες. Έτσι, ανεβαίνει και το κόστος της διπλανής ξαπλώστρας.

Σύμφωνα όμως με δημοσιογράφο από τη Μύκονο: «η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Σε πολύ ακριβά εστιατόρια, δεν ισχύει αυτό». «Υπάρχουν σίγουρα κάποια VIP πρόσωπα, influencer που λέμε, που διαφημίζουν όλα τα μαγαζιά σε πολλά παραλιακά μέρη της Ελλάδος, αλλά νομίζω ότι το μαρούλι πέφτει για να το πω απλά. Τα χρήματα θα πάνε στο ταμείο» σημείωσε.