Στο πένθος έχει βυθιστεί η Μαγνησία για την 18χρονη που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της το απόγευμα της Δευτέρας (15/5) στο σπίτι της σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου στα Κανάλια.

Η νεαρή, το προηγούμενο βράδυ ήταν έξω με τις φίλες της και γιόρταζε τα γενέθλια της κολλητής της στην πλατεία του χωριού ενώ πριν αυτοκτονήσει φέρεται να άφησε τέσσερα σημεώματα για τους οικείους τους.

Η κοπέλα επίσης πριν ανέβει στην αγχόνη, κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών.

σιλουέτα της γυναίκας που κάθεται στο κρεβάτι δίπλα από τα παράθυρα με το φως του ήλιου το πρωί

Τη βρήκε κρεμασμένη η κολλητή της

Το απόγευμα της Δευτέρας γύρω 19:00 η κολλητή της φίλη την έψαχνε για αρκετή ώρα και έτσι αποφάσισε να την επισκέφθηκε στο σπίτι της, αφού δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Τότε, εντόπισε το άψυχο σώμα της 18χρονης απαγχονισμένο και έβαλε τις φωνές.

Αμέσως, η φίλη της 18χρονης ειδοποίησε το αγόρι της κοπέλας που έσπευσε στο σημείο φανερά σοκαρισμένος.

Πριν θέσει τέλος στη ζωή της είχε γράψει τέσσερα σημειώματα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα σημειώματα, τα οποία η 18χρονη είχε γράψει λίγη ώρα πριν την απόφασή της να θέσει τέλος στη ζωή της.

Η μία επιστολή απευθυνόταν προς τη μητέρα της, η δεύτερη προς την αδερφή της, η τρίτη προς τον νεαρό σύντροφό της και μία τελευταία γενικού περιεχομένου, στην οποία εξηγούσε τους λόγους που θέτει πρόωρο τέλος στη ζωή της.

Οι αστυνομικοί ολοκληρώνοντας την έρευνα, παρέδωσαν τις επιστολές στους παραλήπτες τους.