Η έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ωρών προκάλεσε σε περιοχές των Χανίων προβλήματα κυρίως στους οδηγούς. Τα περισσότερα προβλήματα παρουσιάστηκαν σε παραλιακές περιοχές όπου από την βροχή μεταφέρθηκαν φερτά υλικά και χώμα στις παραλίες, Καλαθά και Τερσανά Ακρωτηρίου, ενώ προβλήματα αναφέρθηκαν στις περιοχές Στέρνες και Μουζουρά, καθώς και σε σημείο του οδικού δικτύου προς Μαράθι, όπου και βρίσκονται σε εξέλιξη έργα της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Αποχέτευσης Χανίων.

Από την έντονη βροχόπτωση συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα νερού σε σημείο του δρόμου κοντά στο αεροδρόμιο Χανίων, όπου και υπήρξε παρέμβαση της Πυροσβεστικής, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα στην λειτουργία του αεροδρομίου. Κλειστό και από τις δύο εισόδους είναι σήμερα το φαράγγι της Σαμαριάς, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, λαμβάνοντας υπόψη τις μετεωρολογικές προγνώσεις για ασταθή καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και εντός του φαραγγιού.

Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών δημιούργησαν ένα «ποτάμι» λάσπης σε σημείο που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες από συνεργεία της ΔΕΥΑΧ.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες που εξασφάλισε το Flashnews.gr τα συνεργεία είχαν ανοίξει μεγάλα και βαθιά χαντάκια κατά μήκος του δρόμου και με την έντονη βροχόπτωση τα νερά της βροχής ανακατεύτηκαν με λάσπη και «ξεχύθηκαν» σε όλο το δρόμο δημιουργώντας μίνι «χείμαρρους» λάσπης.