Μία σοβαρή καταγγελία έκανε μία γυναίκα από την Εύβοια, υποστηρίζοντας πώς γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας αρνήθηκε να εξετάσει την έγκυο αδερφή της, που είχε έντονο πόνο στο κεφάλι και αιμορραγία στη μύτη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα evima.gr, η γυναίκα καταγγείλει πως το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου πήγε την αδερφή της στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, καθώς ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία. Μόλις έφτασαν στο Νοσοκομείο νοσηλευτής κάλεσε αμέσως τον εφημερεύον γυναικολόγο, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρει η κα Γιώτα απάντησε στον νοσηλευτή πως, «δεν βρίσκω το λόγο να κατέβω λυπάμαι».

«Φτάσαμε στο Νοσοκομείο 02.30 τη νύχτα με ιδιωτικό ασθενοφόρο ασθενοφόρο. Ο μόνος άνθρωπος που μας βοήθησε από την πρώτη στιγμή ήταν ο νοσηλευτής που μας μίλησε με το που μπήκαμε μέσα. Εκείνος κάλεσε αμέσως τον γυναικολόγο να κατέβει για να δει την αδερφή μου και εκείνος αρνήθηκε. Ο νοσηλευτής παρακαλούσε τον γιατρό να έρθει και εκείνος του είπε πως δεν βρίσκει το λόγο να κατέβει να πάρει παρακεταμόλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τελικά, οι δύο γυναίκες έφυγαν από το Νοσοκομείο χωρίς να εξετάσει κανείς την έγκυο.