Επιμένει η αστάθεια και σήμερα Παρασκευή 21/4, με ένα αβαθές βαρομετρικό χαμηλό να πλησιάζει τη χώρα μας, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη. Συννεφιές σε Κύθηρα, στα νοτιότερα τμήματα της Πελοποννήσου και την Κρήτη, που θα αφήσουν τοπικές βροχές. Στις περισσότερες περιοχές η μέρα ξεκινάει καλά, παρόλα αυτά προς το απόγευμα θα έχουμε μπόρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. «Τα φαινόμενα αυτά μπορούν να κρατούν λίγο, μπορεί όμως να συνοδεύονται από έντονους κεραυνούς, χαλαζοπτώσεις και μεγάλο όγκο νερού» αναφέρει ο μετεωρολόγος. Ο υδράργυρος στους 20-23 βαθμούς, ενώ το πρωί η ψύχρα είναι αρκετά έντονη.

Ήπιος καιρός στην Αττική, με πιθανότητα βροχών σε Πάρνηθα και Πεντέλη το απόγευμα. Οι άνεμοι ασθενείς νότιοι και η θερμοκρασία στους 22-23 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη περισσότερες πιθανότητες για μπόρες το απόγευμα, κυρίως σε ορεινές περιοχές. Ο υδράργυρος στους 20-22 βαθμούς.

Αύριο Σάββατο θα είναι έντονη η αστάθεια κυρίως το απόγευμα σε ορεινές περιοχές της Πελοποννήσου. Σε τοπικό επίπεδο τα φαινόμενα μπορεί να είναι ισχυρά. Η Κυριακή θα είναι καλή και η θερμοκρασία στους 23-24 βαθμούς. Η νέα εβδομάδα θα έχει άστατο καιρό, κυρίως μεσημέρι και απόγευμα κα το θερμόμετρο στους 20-23 βαθμούς. «Ο Απρίλιος θα μας αποχαιρετίσει με αστάθεια» είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.