Για δεύτερη χρονιά η Παρέμβαση Νέων διοργάνωσε τη δράση «Νονός για ένα παιδί σε ανάγκη». Νέοι φοιτητές και εργαζόμενοι προσέφεραν και φέτος τα δώρα του νονού σε παιδιά του Κέντρου βρεφών «Η Μητέρα» ενώ πέρυσι η ίδια δράση είχε γίνει για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου ιδρύματος Πειραιά.

Χειροποίητες λαμπάδες που φτιάχτηκαν από τους ίδιους τους εθελοντές, ξεχωριστά παιχνίδια, σοκολατένια αβγά με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών αλλά και παπούτσια όπως ορίζει το πασχαλινό έθιμο προσφέρθηκαν σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία Παρέμβαση Νέων ξεκίνησε με τις καταστροφικές φωτιές στην Εύβοια αλλά συνέχισε σε όλη την Ελλάδα έχοντας σήμερα οργανώσει πολλές πράξεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης.

Ο ψυχολόγος και εθελοντής της πρωτοβουλίας αυτής Χρήστος Νούσης τόνισε αναφερόμενος στη δράση «Γίνε νονός για ένα παιδί σε ανάγκη»: «Για εμάς η ευκαιρία να προσφέρουμε ένα μικρό ή λίγο μεγαλύτερο δώρο και να κάνουμε τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη να χαρούν είναι ό,τι πιο σημαντικό. Αν ο καθένας μας δώσει λίγο από το περίσσευμα αγάπης και προσφοράς τότε σίγουρα θα έχουμε μία κοινωνία τελείως διαφορετική απο αυτή που ξέρουμε».

Η Παρέμβαση Νέων είναι μια πρωτοβουλία που λειτουργεί αποκλειστικά απο εθελοντές σε όλο το φάσμα των δράσεων που οργανώνει.

Για περισοτερες επισκεφθείτε το paremvasi.gr.