Ο γιατρός που έδωσε άδεια στον επιθεωρητή Λάρισας λίγες ώρες μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, του έγραψε να πάρει βιταμίνες για το πρόβλημα υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει.

Η εκπομπή «Live News» παρουσίασε έγγραφο, στο οποίο αναγράφεται η χορήγηση βιταμινών για οσφυϊκά προβλήματα, καθώς ο επιθεωρητής έλαβε αναρρωτική για ένα μήνα, λίγο μετά την τραγωδία.

«Διεγνώσθη με διαταραχές των οσφυϊκών και άλλων μεσοσπονδύλιων δίσκων», αναφέρει το έγγραφο που παρουσίασε η τηλεοπτική εκπομπή και προσθέτει πως χορηγήθηκαν Βιταμίνη D και Βιταμίνη Β9 (Filicine).

Μάλιστα, ο γιατρός που υπέγραψε, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ δεν εξέτασα τον ασθενή, αλλά πήρα τηλεφωνική εντολή από τον προϊστάμενό μου κ. Χαυτούρα να τον διευκολύνω, διότι δεν ήταν σε θέση να συνταγογραφήσει αναρρωτική άδεια, επειδή δεν είχε εξωτερικά ιατρεία στις 2 Μαρτίου και δεν είχε πρόσβαση στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης».

Δείτε το έγγραφο μετά το 04.00:

Αλκοτέστ στον σταθμάρχη

Επίσης, το «Live News» ανέφερε ότι η Αστυνομία έκανε αλκοτέστ στον σταθμάρχη της Λάρισας, περίπου 4,5 ώρες μετά τη σύλληψη του.

Σύμφωνα με την εκπομπή, η ώρα της σύλληψης ήταν στις 23:55 με το αλκοτέστ να γίνεται στις 04:21, η ουροληψία έγινε στις 04:57 και η αιμοληψία στις 04:45, ενώ το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν αρνητικό.