Ξέσπασε ο πατέρας ενός 22χρονου που είναι αγνοείται μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και τόνισε πως το παιδί του δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή, διευκρινίζοντας ότι «πήγε τζάμπα».

Ο Λυσίμαχος Παπάζογλου μίλησε στο Mega και δήλωσε ότι «το παιδί είχε πάει 3ημερο ταξίδι στην Αθήνα και γύρισαν από Αθήνα Θεσσαλονίκη . Μας πήραν τηλέφωνο από τη Λάρισα ότι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση. Μετά από μία ώρα ξαναχτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η φίλη του, η οποία έντρομη μας είπε ότι κάτι έχει συμβεί. Μας είπε ότι την έβγαλαν έξω, και ότι ο Γιώργος (σ.σ ο γιος του) δεν είναι εδώ και δεν απαντάει στο κινητό του. Εμείς είχαμε τελειώσει τις δουλειές μας, ήμασταν ήρεμοι και ξαφνικά άλλαξε η ζωή μας. Ήρθαμε στην Λάρισα και ακολούθησαν αυτά που ξέρετε».

Επίσης, είπε πως «ήταν ένα ωραίο παιδί…. Ήταν φοιτητής στο ΑΠΘ, στο τμήμα φυσικής, είχε πολλά όνειρα. Δεν πήγαινε συχνά ταξίδια με τρένο. Δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή του όπως και άλλα παιδιά αυτής της τραγωδίας. Τόσα παιδιά “πήγαν” τζάμπα».

«Δεν είμαι ειδικός για να πω ποιος φταίει. Υπάρχουν επιτροπές και εμπειρογνώμονες. Ό,τι και να γίνει τα παιδιά δεν γυρίζουν πίσω. Φοβάμαι ότι στην Ελλάδα γίνονται συχνά τέτοιες τραγωδίας και φταίνε όλοι», πρόσθεσε στη συνέχεια μεταξύ άλλων.