Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου ακόμα και μετά… θάνατον. Πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός έχει καταγράψει σκύλους οι οποίοι, ακόμα και να φύγουν από τη ζωή οι ιδιοκτήτες τους, εκείνα κάθονται στο «πλευρό» τους στο μνήμα αφού δεν θέλουν να αφήσουν μόνους τους ανθρώπους τους.

Το νέο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί μεγάλη συγκίνηση έρχεται από την Κρήτη.

Ο σκύλος – πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας βρίσκεται διαρκώς ξαπλωμένος πάνω στον τάφο του ανθρώπου που κάποτε τον φρόντιζε ενώ γαυγίζει ανήσυχος σε όποιον πλησιάσει.

Τη συγκινητική εικόνα από κοιμητήριο χωριού της ενδοχώρας Ηρακλείου κατέγραψε με τον φακό του ο Μηνάς Ανδρεαδάκης από το χωριό Ευαγγελισμός του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και μοιράστηκε το βίντεο με το «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά».

Σκυλί δεν αποχωρίζεται το αφεντικό του ούτε μετά θάνατον!Ούτε ο θάνατος δεν στάθηκε ικανός να χωρίσει τον πιό πιστό φίλο του ανθρώπου από το αφεντικό του που έχει φύγει πιά από τη ζωή…Μεγάλη συγκίνηση προκαλεί ένα σκυλί που σε Κοιμητήριο της Κρητικής ενδοχώρας παραμένει ξαπλωμένο διαρκώς πάνω στον τάφο του ανθρώπου που το φρόντιζε κάποτε, και δεν φεύγει από κει, ως ακοίμητος φρουρός, γαυγίζοντας ανήσυχος σε όποιον πλησιάσει…Τη συγκινητική εικόνα από το Κοιμητήριο , κατέγραψε με το φακό του ο κ. Μηνάς Ανδρεαδάκης, τον οποίο ευχαριστούμε που μοιράστηκε με το "Διαsosτε" την γεμάτη συναίσθημα αυτή ιστορία, την τόσο ανθρώπινη κι ας έχει να κάνει με ένα (λατρεμένο) τετράποδο…

Posted by Δια-SOS-τε τη Μεσαρά on Tuesday, February 21, 2023