Στην Κρήτη οι αρχές συνέλαβαν μια ομάδα αποτελούμενη από πέντε άτομα που επιτέθηκαν σε δύο αλλοδαπούς εργαζομένους, το πρωί της Δευτέρας (3/10), στην παραλιακή οδό του Ρεθύμνου.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretapost.gr, όλα συνέβησαν περίπου στις πέντε τα ξημερώματα όταν τα πέντε άτομα, που φέρεται να είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο άνδρες, οι οποίοι καθάριζαν έξω από μπαρ της περιοχής.

Η ίδια πηγή, μάλιστα, αναφέρει ότι μέλος αυτής της ομάδας των πέντε ατόμων χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι τον έναν από τους δύο εργαζόμενους, ηλικίας 45 ετών. Ο άνδρας με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στελέχη του Λιμενικού έσπευσαν επίσης στο σημείο και συνέλαβαν τους πέντε νεαρούς δράστες, που φέρεται να είναι ηλικίας 20 με 25 ετών, του αιματηρού επεισοδίου οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου. Ο Εισαγγελέας αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους μέχρι τη δικάσιμο η οποία ορίστηκε για αύριο (4/10). Οι λόγοι της συμπλοκής παραμένουν άγνωστοι προς το παρόν.