Στο σπίτι του βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την επανέναρξη της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε έξω από το σπίτι του ηθοποιού και ο δημοσιογράφος περίμενε τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την επιστροφή του από τα δικαστήρια.

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στην κάμερα και φορούσε καπέλο, γυαλιά και μάσκα για να μην γίνεται εύκολα αντιληπτός. Το μόνο που είπε στους δημοσιογράφους ήταν: «Μην το κάνετε αυτό».

Στη συνέχεια, η σύζυγος του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου, τόνισε ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και ζήτησε να μην πηγαίνουν στο σπίτι τους οι δημοσιογράφοι.

«Είμαι καλά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι καλά στην υγεία του. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σεβαστείτε ότι αυτή τη στιγμή ξεκινάμε έναν αγώνα. Θα σας παρακαλούσα να μην έρχεστε εδώ γιατί ενοχλούνται οι γείτονες. Σεβαστείτε το αυτό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας. Είμαι πάντα δίπλα του» είπε χαρακτηριστικά η Ελπίδα Νίνου.