Στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας θα έρθουν σύντομα εξελίξεις, αφού σε λίγο καιρό ξεκινάει ξανά η ανακριτική διαδικασία για την Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ ήδη φέρεται να έχει «κλειδώσει» το πρώτο άτομο που θα καταθέσει.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News πρόκειται για τον παθολογοανατόμο της Μαλένας και της Ίριδας, που συνέταξε και έστειλε την έκθεσή του στους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα.

«Τα δικά μου ευρήματα είναι μη ειδικά. Διαπίστωσα μια έντονη υποξία και στα δύο παιδιά. Η υποξία είναι μια ευρύτερη έννοια, μέσα στην οποία περιλαμβάνεται και η ασφυξία. Είχαμε αρκετά στοιχεία υποξίας από διάφορα όργανα. Εγώ έγραψα τα συμπεράσματά μου, τα έδωσα στους ιατροδικαστές για να τα επεξεργαστούν και να βγάλουν το πόρισμα», ανέφερε με βάση την εκπομπή του Mega.

Έπειτα, μετά τον παθολογοανατόμο, θα καταθέσουν οι κύριοι Καρακούκης και Καλόγρηας το πόρισμα των οποίων οδήγησε στην απαγγελία νέων κατηγοριών στην 33χρονη.

Μάλιστα, ιδιαίτερο είναι το ενδιαφέρον για την υπερασπιστική γραμμή που θα έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού αυτή την φορά θα έχει την καθοδήγηση του Αλέξη Κούγια, που ανέλαβε πρόσφατα την υπεράσπιση της.

Πουλιέται το σπίτι στη Πάτρα

Το σπίτι που διατηρούσε η 33χρονη στη Πάτρα μπορεί να πουλήθηκε λίγο καιρό μετά την σύλληψη της, όμως ο νέος ιδιοκτήτης αναφέρει ότι δεν το θέλει πλέον και δεν θεωρεί πως έκανε σωστή επένδυση.

«Θέλω να φύγω. Το πουλάω το σπίτι ή το ενοικιάζω. Ό,τι έρθει πρώτο. Βλέπετε ότι το έχω κάνει όμορφο, πολυτελείας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως η πίεση που αισθάνεται από τις αντιδράσεις και τις ερωτήσεις του κόσμου στον δρόμο, τον έκαναν γρήγορα να καταλάβει πως η επένδυση που έκανε δεν ήταν σωστή.

«Δεν νιώθω καλά. Τελική είναι η απόφασή μου, δεν μπορώ να ζήσω μέσα σε αυτό το σπίτι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, είπε ότι πλήρωσε 33.000 ευρώ για να το αγοράσει και επένδυσε άλλα 35.000 για να το ανακαινίσει, ενώ σε ένα από τα δωμάτια βρήκε ένα ημερολόγιο της κατηγορούμενης και σε ένα άλλο κούκλες, που πιθανότατα έπαιζαν κάποτε τα αδικοχαμένα κορίτσια.