Οι αρχές στο Πύργο έχουν κινητοποιηθεί για να εντοπίσουν τους ανήλικους που εκφόβισαν έναν 15χρονο και ανάρτησαν στο διαδίκτυο βίντεο με τον ξυλοδαρμό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εμπλέκονται σε υποθέσεις βανδαλισμού που έγιναν στη περιοχή.

Σύμφωνα με το Mega, οι ανήλικοι που κατηγορούνται για την επίθεση στο συμμαθητή τους, φέρεται να έβαλαν φωτιά και να έσπασαν θρανία και παράθυρα σε μία τάξη του 4ου Γυμνασίου της πόλης.

Μάλιστα, η καταστροφή του σχολείου καταγράφεται, με το βίντεο των 24 δευτερολέπτων. Το ένα άτομο που ρίχνει τη βενζίνη φοράει κουκούλα και ο συνεργός του, που βρίσκεται πίσω και δίπλα του κάποιες στιγμές, έχει βάλει γάντια στα χέρια για να μην αφήσει αποτυπώματα.

Η επίθεση στο σχολείο σημειώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 2021. Το επόμενο πρωί οι εικόνες που αντικρίζουν μαθητές και καθηγητές είναι τρομακτικές, αφού βλέπουν ένα κτίριο να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο παραμονές των Χριστουγέννων με τάξεις διαλυμένες, τζάμια σπασμένα, πρίζες και διακόπτες.

«Είπαν τι βλακείες κάνεις και ξεκίνησαν να με χτυπάνε»

Ο 15χρονος που έχει υποστεί bullying από συνομηλίκους του στο Πύργο, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε πως ξεκίνησαν να τον παρενοχλούν.

«Μου έλεγαν τι βλακείες κάνεις και ξεκίνησαν να με χτυπάνε», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «εχουν πει αν ακούσουμε κάτι, θα έχεις χειροτέρα μπλεξίματα».