Παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή το 4χρονο παιδί από την Άρτα, που έπεσε στις σκάλες του σπιτιού του, καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο, γιατί παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, αρχικά είχε μεταφερθεί στο Γενικό νοσοκομείο Άρτας για προληπτικούς λόγους από τους γονείς, γιατί είδαν να έχει ένα μικρό καρούμπαλο μετά την πτώση. Οι γιατροί όμως έκριναν απαραίτητη την μεταφορά στο Ρίο, που έγινε με συνοδεία της ΕΛ.ΑΣ. και εκεί εντοπίστηκε η εγκεφαλική αιμορραγία.

«Το παιδί ήρθε στο νοσοκομείο περιπατητικά. Είχε ένα καρουμπαλάκι και οι γονείς ανησύχησαν. Οι εξετάσεις έδειξαν πως υπάρχει αιμάτωμα και κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστεί το παιδί στην Πάτρα για περαιτέρω διερεύνηση, γιατί στο νοσοκομείο μας δεν έχουμε παιδοχειρουργό και νευροχειρουργό», ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές από το νοσοκομείο Άρτας στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού.

Πλέον, το παιδί δίνει μάχη για την ζωή του λόγω της εγκεφαλικής αιμορραγίας και βρίσκεται διασωληνωμένο σε καταστολή σε μηχανικό αερισμό.