Σοκάρει η περιγραφή της 23χρονης κοπέλας, που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από 2 άγνωστα άτομα, σε ερημική παραλία της Σερίφου. Η βόλτα για ένα ποτό σε μπαρ με θέα τη θάλασσα, μετατράπηκε σε εφιάλτη.

«Δύο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου, όταν άρχισα να χάνω την αίσθηση του τι συμβαίνει», είπε αρχικά η κ καταγγέλλουσα.

Από εκείνη τη στιγμή, όπως η ίδια καταγγέλλει, δεν μπορούσε να προβάλει καμιά αντίσταση. Οι δύο άνδρες την πήραν μαζί τους και απομακρύνθηκαν από το beach bar.

«Τα δυο άτομα με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε μια απομονωμένη παραλία, δε θυμάμαι πως με παρέσυραν ως εκεί, θυμάμαι να με κρατάει το ένα από τα δύο άτομα και να με βιάζει, ενώ το άλλο άτομο μου κράταγε τα χέρια και προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Το αμέσως επόμενο πράμα που θυμάμαι είναι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω και εκείνοι να με πιάνουν και να με κρατάνε ξανά», συνέχισε στην κατάθεσή της.

Η συνέχεια ένα πραγματικό μαρτύριο. όπως είπε στους αστυνομικούς, την βίασαν και την εγκατέλειψαν.

«Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν Τα δυο άτομα είναι χρώματος, μίλαγαν άλλη γλώσσα. Ο ένας φαινόταν πιο ντροπαλός και είχε λίγα κιλά παραπάνω, ενώ ο άλλος ήταν πιο λιγνός», δήλωσε η καταγγέλλουσα.

Τα πρόσωπά τους έχουν καταγραφεί στις κάμερες του κλειστού κυκλώματος του εστιατορίου, ενώ αναγνωρίστηκαν κι από αρκετούς θαμώνες και εργαζόμενους της επιχείρησης.

Τα ρούχα της 23χρονης έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τον εντοπισμό γενετικού υλικού, που θα φανεί χρήσιμο για την ταυτοποίηση των δραστών.

Οι έρευνες συνεχίζονται εντός και εκτός νησιού, καθώς είναι πιθανόν οι φερόμενοι δράστες να πρόλαβαν και να έφυγαν εκτός νησιού αμέσως μετά την πράξη τους.

Ένα από τα πρώτα πρόσωπα που ειδοποίησε η 23χρονη είναι ο σύντροφος της, ο οποίος ταξίδεψε από την Αθήνα, για να βρεθεί κοντά της και να βοηθήσει στις έρευνες.