Με τέρμα τα γκάζια και τα ντεσιμπέλ εξακολουθούν να κυλούν οι νύχτες στο Γκάζι και παρά τους συνεχείς ελέγχους από τη δημοτική αστυνομία, η ενοχλητική ηχορύπανση δεν σταματά μέχρι τις πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Mega η ώρα είναι 05.00 το πρωί και η μουσική στο τέρμα σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, παρά τους ελέγχους της δημοτικής αστυνομίας και τα βαριά πρόστιμα.

Μέσα σε μια εβδομάδα έχουν ήδη σφραγιστεί τέσσερα κέντρα διασκέδασης, αλλά πολλά νυχτερινά καταστήματα στην περιοχή συνεχίζουν τη μουσική μέχρι τα ξημερώματα. Τα αυστηρά μέτρα της δημοτικής αρχής κατά της ηχορύπανσης δε φαίνεται να πτοούν τους ιδιοκτήτες.

«Εξαντλούμε όλα τα νόμιμα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας και σφραγίζουμε τα καταστήματα. Έχει ήδη γίνει σε κάποιες περιπτώσεις και θα γίνεται όπου είναι απαραίτητο», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Από τη μία οι κάτοικοι της περιοχής παραπονιούνται για την ηχορύπανση και από την άλλη οι καταστηματάρχες υποστηρίζουν πως χωρίς μουσικής είναι αδύνατο να δουλέψουν.

Στο Γκάζι συχνάζουν και πολλοι νέοι, που δηλώνουν ότι πρέπει να βρεθεί μία μέση λύση.

«Πρέπει να βρεθεί μία μέση λύση, γιατί από τη μία καταλαβαίνω τους κατοίκους εδώ πέρα, που δεν μπορούν να κοιμηθούν, αλλά από την άλλη ο κόσμος θέλει να βγει το βράδυ και θέλει να διασκεδάσει», αναφέρουν.

.