Ο Κλέων Γρηγοριάδης βρέθηκε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα, η οποία πραγματοποιείται για τον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 κρατούσε μάλιστα και πανό του κόμματος, το οποίο έγραφε: «Όχι στην εκδικητική μεταχείριση του Γιάννη Μιχαηλίδη».

Σημειώνεται, πως είναι έντονη η παρουσία των ΜΑΤ στην συγκέντρωση, καθώς ταυτόχρονα πραγματοποιείται πορεία κατά του νέου νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ.

Επίσης, στο κάλεσμά τους οι αλληλέγγυοι του Γιάννη Μιχαηλίδη ανέφεραν μεταξύ άλλων: «49 και πλέον μέρες μετά την έναρξη της απεργίας πείνας, ο αναρχικός σύντροφος Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται αντιμέτωπος με κάθε είδους κατασταλτική μεθόδευση, τόσο απέναντι στον ίδιο όσο και απέναντι στο κίνημα αλληλεγγύης, που στηρίζει τον αγώνα του μέσα σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία. Όσον αφορά τον ίδιο το σύντροφο, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ επιβαρυμένη. Σύμφωνα με τη γιατρό που τον παρακολουθεί και έχοντας χάσει πάνω από το 21% του αρχικού σωματικού του βάρους κινδυνεύει από σοβαρή ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών λειτουργιών, καθώς και από σοβαρή μη αναστρέψιμη ανεπάρκεια ζωτικών οργάνων, που μπορεί να οδηγήσουν τον οργανισμό του σε «πολυοργανική ανεπάρκεια» κατάσταση απειλητική για τη ζωή του».

Ακολουθούν φωτογραφίες του Newsbeast από την συγκέντρωση: