Την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη που έχει λάβει εξέφρασε από το δημαρχείο Πύργου ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς, που είχε εξαφανιστεί από τις 11/5 και βρέθηκε το Σάββατο 18/6

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους, είμαι καλά στην υγεία μου», τόνισε ο Θύμιος, βαθιά συγκινημένος σύμφωνα με το patrisnews.

Στη συνέχεια, ο Θύμιος σημείωσε ξανά πως δεν γνώριζε για τις έρευνες που γίνονταν όλο αυτό το διάστημα, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στον Πύργο και συνέχιζε κανονικά την καθημερινότητά του.

«Δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο»

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, ο 39χρονος άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έφυγε ποτέ από τον Πύργο και πως κάθε βράδυ γυρνούσε σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπως άλλωστε συνήθιζε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από το καθοριστικό τηλεφώνημα που έκανε πολίτης στους αστυνομικούς της ασφάλειας, λέγοντας ότι είδε τον Θύμιο Μπουγά τα ξημερώματα του περασμένου Σάββατου να ψάχνει τους κάδους απορριμμάτων στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα.