Ο μικρός πρίγκιπας Λούις, φαίνεται πως δεν ακολουθεί τα αυστηρά πρωτόκολλα και ακόμη μία φορά τραβάει όλα τα βλέμματά του πάνω του.

Τελευταία μέρα των εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια της Βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο, ο τρίτο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, παρακολούθησε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας την μεγαλειώδη παρέλαση στο κέντρο του Λονδίνου. 

Η μητέρα του τον είχε βάλει δίπλα του, μάλλον για να τον ελέγχει καθώς ο πέμπτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιώνας, είναι γνωστό ότι δεν κάθεται και τόσο φρόνιμος.

Όταν όμως ο μικρός γαλαζοαίματος άρχισε να βαριέται σηκώνεται από την καρέκλα του, πειράζει τη μητέρα του, ενώ κάποια στιγμή πείραζε και όσους βρισκόταν δίπλα του.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τον διεθνή Τύπο, η μητέρα του φαίνεται να προσπαθεί να τον ηρεμήσει, όταν ο πρίγκιπας της κλείνει με τις παλάμες του το στόμα της ενώ της έβγαλε και τη γλώσσα του. Μάλιστα κάποια στιγμή, ο μικρός πρίγκιπας τράβηξε και τα μαλλιά μιας κοπέλας που βρισκόταν ακριβώς πίσω του με αποτέλεσμα η μητέρα του να κάνει τα πάντα ώστε να τον καλμάρει…