Κανένα σημείο ζωής δεν έχει δώσει εδώ και 13 μέρες ο Θύμιος, ο 39χρονος που είχε πέσει θύμα bullying και τραμπουκισμών στον Πύργο. Αρκετοί είναι αυτοί που εκφράζουν φόβο για τη ζωή του.

«Υπάρχει μια οικειοθελής εξαφάνιση λόγω του φόβου και του πανικού. Ωστόσο, μας κινητοποιεί ακόμα περισσότερο η πιθανότητα ότι ο Ευθύμης, μετά τα πάνδεινα που έχει υποστεί πολλές φορές, να έχει βάλει σκοπό να θέσει τέλος στη ζωή του ή αυτοί οι οποίοι τον βιντεοσκόπησαν και δημιούργησαν όλο το θέμα του bullying να έχουν βαλθεί να τον βγάλουν από τη μέση», δήλωσε ο Γεράσιμος Κουρούκλης, διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert, σύμφωνα με το patrisnews.

Τα παραπάνω υποστήριξε με δηλώσεις του και ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Θύμιος ζει και απλά κάπου κρύβεται.

Υπενθυμίζουμε ότι έχουν ταυτοποιηθεί 11 άτομα για το βίντεο που τους δείχνει να έχουν πάει έξω από το σπίτι του Θύμιου και να προσπαθούν να τον βγάλουν έξω, πετώντας φωτοβολίδες. Οι δύο που εμπλέκονται έχουν ήδη προσαχθεί.

Την περασμένη Κυριακή ο φάκελος με το προανακριτικό υλικό παραδόθηκε στην Εισαγγελία η οποία εξετάζει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

«Οι ευθύνες θα αναζητηθούν», διαβεβαίωσε ο κ. Κουρούκλης, δηλώνοντας ότι «καλό είναι να προσέχουν όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση και ότι το διάστημα από 4 έως 11 Μαΐου έχει πολλά ποινικά αδικήματα για πολλούς».