Σοβαρά περιστατικά bullying σε σχολείο των Βορείων Προαστίων, καταγγέλλουν γονείς, ζητώντας την άμεση παρέμβαση τόσο της διεύθυνσης του εκπαιδευτικού ιδρύματος, όσο και της Πολιτείας. Ειδικότερα, σε ρεπορτάζ του STAR, ο πατέρας μιας μαθήτριας κατήγγειλε ότι το παιδί του πέφτει καθημερινά θύμα bullying και μάλιστα έδειξε και σχετικό βίντεο, όπου μια παρέα πέντε κοριτσιών εκφοβίζει άλλους μαθητές με τη βοήθεια μεγαλύτερων αγοριών του σχολείου.

«Της την έπεσαν από πίσω και μία από αυτές τις κοπελιές άρχισε να φωνάζει δυνατά μέσα στο αυτί της. Πρακτικά την ξεκούφαναν» είπε ο πατέρας.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι πήγε στην διευθύντρια για να εκφράσει τα παράπονά του και ζήτησε εγγυήσεις για την ασφάλεια της κόρης του, όμως η απάντηση που έλαβε μόνο ικανοποιητική δεν ήταν, καθώς δεν δόθηκε καμία απάντηση.

«Τους λένε να πάνε στη γωνία πίσω από το σχολείο να τα δείρουνε»

Στο ίδιο μήκος κύματος και μία μητέρα, η οποία κατήγγειλε επίσης την παρέα των πέντε κοριτσιών.

Η παρέα αυτή απειλεί τα παιδιά. «Τους ζητάνε χρήματα, τους λένε να πάνε πίσω στη γωνία του σχολείου να τα δείρουν. Υπάρχουν κορίτσια με υποστηρικτές μεγαλύτερα αγόρια» καταγγέλλει.

«Ένα μπουκέτο σε έχω αγάπη μου»

Μία άλλη μητέρα, η οποία πήρε την κόρη της και έφυγε από το συγκεκριμένο σχολείο, δημοσιοποίησε ένα από τα μηνύματα που έλαβε το παιδί της. Ο διάλογος που είχε με τους τραμπούκους:

– Κοπέλα μου, ξέρεις ποια είμαι; Ένα μπουκέτο σε έχω αγάπη μου

– Κάτσε καλά ρε

– Κοίτα να κάτσεις εσύ καλά για να μην σε πιάσω στα χαστούκια και άσε με εμένα.

Οι γονείς ζητάνε να διεξαχθεί έρευνα, προκειμένου να απομακρυνθούν τα συγκεκριμένα παιδιά από το σχολείο έτσι ώστε να σταματήσουν τα φαινόμενα bullying.