Η εικόνα με το πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα συγκλονίζει. Η ίδια ανάρτησε χθες το βράδυ στον λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία της, στην οποία κρατά τη μάσκα στο χέρι. Μια μάσκα που φορά από τότε που δέχτηκε τη σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι. Βροχή πέφτουν τα σχόλια και τα μηνύματα συμπαράστασης κάτω από την ανάρτησή της, η οποία μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε πάνω από 100.000 αντιδράσεις.

«Είσαι η πιο δυνατή γυναίκα που ξέρω! Πολλά μπράβο σου αξίζουν!️ Μην το βάλεις ποτέ κάτω! Η ζωή είναι μπροστά σου», είναι ένα χαρακτηριστικό σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία, ενώ ένα άλλο αναφέρει: «Πανέμορφη μου!!! Έχεις τόση ομορφιά δίνεις τόση δύναμη που όλα μοιάζουν λίγα μπροστά σου».

«Δεν είμαστε εμείς η δύναμη σου, εσύ είσαι η δική μας δύναμη», αναφέρει ένας άλλος σχολιαστής.

Η ίδια η Ιωάννα Παλιοσπύρου γράφει στην ανάρτησή της: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.

Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.

Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα “την αποκάλυψη της Ιωάννας” όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος».

Σήμερα το βράδυ προβάλλεται η συνέντευξή της στους «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο δημοσιογράφος ανάρτησε επίσης μια φωτογραφία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, γράφοντας: «Η φωτογραφία είναι από την πρώτη μου συνάντηση με την Ιωάννα.

Ήπιαμε καφέ στην πλατεία Μαβίλη και συζητήσαμε για ώρα πολλή, γι’ αυτό που της συνέβη. Μετά από λίγες μέρες βρεθήκαμε στη Βουλιαγμένη, μετά στους Αμπελόκηπους, στο Θριάσιο, στο κέντρο… Για μήνες ξεκλέβαμε χρόνο και τα λέγαμε. Κάποιες απο αυτές τις συναντήσεις τις κινηματογραφούσαμε κιόλας. Χωρίς να έχουμε αποφασίσει τι θα το κάνουμε το υλικό.

Μετά ήρθαν τα podcast της – μεγάλη επιτυχία και πολλή ουσία. Αν δεν τα έχετε ακούσει ακόμη, αναζητείστε τα στο pod.gr

Και όταν μπήκε η Άνοιξη και οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει σιγά σιγά να βγάζει τη μάσκα, πήραμε την απόφαση να κάνουμε ένα επεισόδιο στους Πρωταγωνιστές.

Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να πάψουν να αναρωτιούνται “πόση ζημιά έχει γίνει” και να την αγαπούν και να της συμπαραστέκονται γνωρίζοντας την πραγματική της εικόνα.

Αρκετά είπα όμως. Η συνέχεια και η αποκάλυψη την Πέμπτη τα μεσάνυχτα στον @alphatv».