Ο Σάκης Αρναούτογλου μέσω ανάρτησης που έκανε στο Facebook προειδοποίησε για τον καιρό, καθώς τόνισε ότι η χώρα εισέρχεται σε φάση ανομβρίας και φαίνεται πως είναι άγνωστο το πότε θα τελειώσει, σύμφωνα με τον ίδιο.

Μάλιστα, τόνισε ότι μπορεί ακόμη να είναι Απρίλιος, όμως λόγω της ανομβρίας, ο κίνδυνος για εκδήλωση φωτιάς θα είναι αρκετά υψηλός για αρκετές ημέρες στις περισσότερες περιοχές.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου:

«”Αν κάνει ο Απρίλης δυο νερά κι ο Μάης άλλο ένα, χαρά σ’ αυτόν τον γεωργό που ‘χει πολλά σπαρμένα”

Φίλες και φίλοι ο φετινός Απρίλης ή αλλιώς Ανοιξιάτης, Κερασάρης, Λαμπριάτης, Τιναχτοκοφινίδης, δείχνει να προσπαθεί αλλά να μην τα καταφέρνει ιδιαίτερα να δώσει τις βροχές που χρειάζονται οι περισσότεροι γεωργοι μας αυτή τη περίοδο.

Η φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει μέν άστατος ο καιρός αλλά οι όποιες βροχές θα έχουν και πάλι πολύ επιλεκτικό χαρακτήρα (προγνωστικός χάρτης).

Από την επόμενη εβδομάδα μάλιστα η χώρα μας εισέρχεται σε μια φάση παρατεταμένης ανομβρίας με άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία λήξης! Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει κάποια σχετικά μικρά σκαμπανευάσματα.

Έτσι λοιπόν, αν και Απρίλης, ο κίνδυνος πυρκαγιών θα παραμείνει κατά την ταπεινή μου άποψη αρκετά υψηλός για αρκετές ημέρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας!».

"Αν κάνει ο Απρίλης δυο νερά κι ο Μάης άλλο ένα, χαρά σ' αυτόν τον γεωργό που 'χει πολλά σπαρμένα" Φίλες και φίλοι ο…

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Friday, April 8, 2022