Ένταση στον αέρα της εκπομπής Live News του Mega προκλήθηκε όταν η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου παρενέβη μετά από δηλώσεις φίλης της οικογένειας, η οποία μίλησε ανώνυμα, υποστηρίζοντας ότι η κα. Ελένη Λεγάτου ήταν εκείνη φρόντιζε τη σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού.

Η μητέρα της 33χρονης που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, επιτέθηκε στον παρουσιαστή της εκπομπής λέγοντας πως «ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ και λέτε τέτοια ψέματα», ενώ απευθυνόμενη προς τον Βασίλη Λαμπρόπουλο είπε πως «δεν θέλω να έχω καμία σχέση με εσάς. Ούτε ερώτηση, ούτε τίποτα».

Στη συνέχεια απείλησε με μηνύσεις τους δημοσιογράφους, αλλά και την ανώνυμη γυναίκα που μιλούσε στην εκπομπή, δίνοντας νέα στοιχεία για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Αναφορικά με τη σπιτονοικοκυρά είπε: «Δεν την ήξερα, ούτε στο πρόσωπό της καθόλου. Ποτέ δεν πήγα σπίτι της, δεν μπορούν να λέγονται τέτοια ψέματα στον αέρα».

«Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές»

Την αποκάλυψη ότι η Τζωρτζίνα έχει κακοποιηθεί δύο φορές από συγγενικό πρόσωπο έκανε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Το ίδιο μου το παιδί πήρε το παιδί της. Το είχε αφήσει κάπου, σε συγγενικό πρόσωπο και πήγε και την πήρε και την βρήκε μελανιασμένη. Την πήγε στο Καραμανδάνειο και την εξέτασαν οι γιατροί. Αυτό έγινε δύο φορές από το ίδιο πρόσωπο. Η Ρούλα δεν είχε καμία ανάμειξη σε αυτό».

Την ίδια στιγμή ερωτηματικά προκαλούν οι εν λόγω αποκαλύψεις που φέρεται να συνέβησαν την περίοδο μάλιστα που η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου εργαζόταν στο Δήμο Πατρών στην υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρει πως η καταγγελία για την κακοποίηση έγινε από κάποιο γείτονα ή τυχαίο πρόσωπο για εκδικητικούς λόγους, ενώ ουσιαστικά την καταγγελία την είχε κάνει πρόσωπο που γνώριζε την οικογένεια και καταστάσεις.

«Είχε σημάδια από ξυλοδαρμούς και με μία στοιχειώδη έρευνα από κοινωνικό λειτουργό θα έδειχνε ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης. Είχαν χαρακτηριστικά: “Λίγο εάν σηκώναν την μπλούζα του κοριτσιού θα το καταλάβαιναν αμέσως”», αναφέρθηκε στην εκπομπή, τονίζοντας ότι δεν έγινε έρευνα.

Η φίλη της οικογένειας είπε ακόμα πως δέχεται απειλές για εκείνη και την οικογένειά της από την οικογένεια Πισπιρίγκου.

«Είχε το θράσος και πήρε τηλέφωνο. Άρχισε να μας βρίζει. όλες αυτές τις ημέρες ζούμε μία κατάσταση… Όταν παίρνουν και απειλούν δεν είναι εύκολο. Απείλησε τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, τον ανιψιό μου», είπε.