Για το εξώδικο που έχει στείλει στον Αλέξη Κούγια και τον διάλογο που είχαν οι δυο τους μίλησε η Τζεφ Μοντάνα στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Το μοντέλο απάντησε αν οι δυο τους γνωρίζονται ενώ είπε ότι όταν μίλησαν είδε «έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν απελπισμένος».

Ερωτηθείσα για το αν είναι ή όχι μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, πράγμα το οποίο ο Αλέξης Κούγιας διέψευσε μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή του Alpha, η Τζεφ Μοντάνα ξεκαθαρίζει: «Είμαι μάρτυρας κατηγορίας και το γνωρίζει πολύ καλά ο κύριος Κούγιας. Μάλιστα, ο ίδιος μέσα στη δικαστική αίθουσα ρώτησε γιατί με βάλανε μάρτυρα κατηγορίας, αναφερόταν συνεχώς στο όνομά μου ως μάρτυρας κατηγορίας και μου φαίνεται πολύ υποκριτικό να βγαίνει έξω από την αίθουσα και να λέει στα κανάλια το αντίθετο».

Για το εξώδικο που έχει στείλει στον γνωστό ποινικολόγο, η Τζεφ Μοντάνα λέει ότι «του ζήτησα με το εξώδικο να έχει όρια στην υπερασπιστική του γραμμή, δηλαδή να μη με βρίζει και να μη με προσβάλλει. Με χρησιμοποιεί ως ο εύκολος στόχος. Το πορνογραφικό υλικό έπεσε σαν βόμβα στο δικαστήριο και τον “πάγωσε”».

«Όταν γνώρισα τον Κούγια στο φουαγιέ είδα έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν απελπισμένος και σε μια μέρα που η έδρα ήταν ξεκάθαρα εναντίον του» καταλήγει το μοντέλο.

«Τον Κούγια τον έχουμε ακούσει πολύ παραπάνω από τα θύματα, γιατί; Γιατί τα θύματα δεν έχουν την ψυχική δύναμη που έχω εγώ. Κανένα θέμα δεν έχει με εμένα, δεν με έχει αγγίξει καθόλου, ούτε μήνυση μου έχει κάνει, ούτε εξώδικο μου έχει στείλει» είπε η Τζεφ Μοντάνα το Σάββατο μιλώντας για όσα έγιναν στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Εγώ βεβαίως του έστειλα εξώδικο, όπως θα έπρεπε. Άμα σε πω (…), δήθεν με είδε με ένα φτερό. Δεν με έχει δει, δεν φοράω φτερά. Ο άνθρωπος υπερασπίζεται τον πελάτη του. Υπάρχει όμως ένας έντιμος τρόπος και ένας αξιοπρεπής τρόπος να το κάνεις. Εγώ τι του φταίω να με ξεφτιλίζει σε όλο το πανελλήνιο;» είχε ξεσπάσει το μοντέλο.