Νέες πληροφορίες βγήκαν στη δημοσιότητα για το σοβαρό τροχαίο που έγινε στη Κερατέα, όταν ένας διανομέας συγκρούστηκε με φορτηγό που έκανε αναστροφή. Σύμφωνα με όσα είπαν μάρτυρες, αλλά και ο ίδιος ο τραυματίας η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ενώ ο οδηγός του φορτηγού φέρεται να μην είχε δίπλωμα.

Αρχικά, για το περιστατικό τοποθετήθηκε ο αδελφός του διανομέα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Tlive».

«Με πήραν τηλέφωνο και λένε “ο αδερφός σου έχει τρακάρει”. Βγαίνω έξω και δεν ήξερα τι να κάνω. Έρχομαι στο σημείο και είχε αρκετό κόσμο. Μόλις τον είδα, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, νόμιζα ότι τον χάναμε. Ήταν λιπόθυμος μέσα στα αίματα. Δεν μπορούσα να διακρίνω το πρόσωπο του. Περιμέναμε το ασθενοφόρο γύρω στα 45 λεπτά», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «έτρεχαν αίματα από το κεφάλι, το πόδι ήταν χίλια κομμάτια. Μας έλεγε να ισιώσουμε το πόδι του».

«Δε ξέρω αν θα δουλεύω ή θα είμαι στο κρεβάτι»

Επίσης, ο 19χρονος διανομέας μίλησε στην εκπομπή του Alpha και ανέφερε ότι πονάει σε όλο το σώμα του, ενώ θυμάται μόνο την στιγμή που συγκρούστηκε με το φορτηγό.

«Πονάω ολόκληρος, δεν ξέρω για την αποκατάσταση μου, σε πόσο καιρό θα είμαι έξω. Άμα θα δουλεύω ή θα είμαι στο κρεβάτι», είπε χαρακτηριστικά.

«Μία εικόνα θυμάμαι, που πήγα να κοπανήσω πάνω στο φορτηγό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Έσκασε πάνω του με πολλά χιλιόμετρα»

Στην εκπομπή «Tlive» μίλησε και ένας φίλος του 19χρονου, ο οποίος έφτασε στο σημείο, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο.

Ο νεαρός σημείωσε ότι «το παιδί κατέβαινε με παραγγελία, το αγροτικό έκανε αναστροφή και το παιδί έσκασε πάνω του με πολλά χιλιόμετρα. Μπαίνει μια κυρία και λέει “τράκαρε ένα παιδί δικό σας”. Βγαίνω έξω και αντικρίζω τον φίλο μου. Το σοκ ήταν μεγάλο»

«Έχασε αίμα, έτρεμε γιατί κρύωνε», είπε μεταξύ άλλων, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο οδηγός του φορτηγού δεν έχει δίπλωμα οδήγησης.