Ο καιρός θα είναι καλός τις επόμενες μέρες, όμως χαλάει από το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Αναλυτικά στοιχεία θα προκύψουν το επόμενο χρονικό διάστημα, όμως αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές, που θα επηρεάσουν και την Αττική.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο δελτίο καιρού στην ΕΡΤ3, ο καιρός θα είναι αίθριος από την Τετάρτη (9/2), ενώ την Παρασκευή (11/2) θα υποχωρήσουν και οι δυνατοί άνεμοι.

Παρόλα αυτά, από το Σάββατο (12/2) θα παρουσιαστούν σύννεφα από το μεσημέρι, τα οποία θα είναι πυκνά την Κυριακή (13/2), σχεδόν σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα. Έτσι, αναμένονται βροχές -τοπικού χαρακτήρα μέχρι στιγμής- από την Εύβοια και την Αττική, μέχρι και την Βόρεια Ελλάδα.

Μάλιστα, θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας, με τον καιρό να κρυώνει.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου:

Ο καιρός της Τετάρτης

Σύμφωνα με το Meteo, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, θα παρουσιαστούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως σε Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα με γρήγορη βελτίωση.

Επίσης, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτη, ενώ ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στην υπόλοιπη χώρα. Ενισχυμένοι θα είναι οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, ενώ παγετός θα υπάρχει νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -8 έως 7 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 12, στην Ήπειρο από -5 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -4 έως 13, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 1 έως 15 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 3 έως 11 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου.