Ο πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» το οποίο δημιούργησε ο Γιώργος Τράγκας, Πάρις Κουρτζίδης, προειδοποιεί με μήνυση και αγωγή τη χήρα του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά. Ο κ. Κουρτζίδης, το πρωί της Παρασκευής (04/02) σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Super Κατερίνα» τόνισε πως αποχωρώντας από το κτίριο όπου στεγάζονταν οι “Ελεύθεροι Άνθρωποι”, δεν του παραδόθηκαν ποτέ δύο προσωπικοί του υπολογιστές, ένα γραφείο, κάποια αντικείμενα και κάποια προσωπικά του έγγραφα.

«Αυτό δεν έχει συμβεί μόνο σε μένα. Έχει συμβεί και σε άλλους εργαζόμενους σε ότι αφορά τα προσωπικά τους αρχεία. Εγώ έτυχε να έχω εκεί και δυο υπολογιστές. Στο δικό μου γραφείο είχα δυο προσωπικούς μου υπολογιστές. Αυτό είναι υπεξαίρεση προσωπικών και εταιρικών δεδομένων. Μάλιστα ο ένας υπολογιστής ήταν της εταιρείας μου και έχουν μέσα σημαντικά πράγματα από προσωπικές μου έρευνες. Γνώριζαν γι’ αυτό, τους είχα κάνει πολλές επισημάνσεις» ανέφερε αρχικά ο Πάρις Κουρτζίδης.

Πάρις Κουρτζίδης: Προειδοποιεί με μήνυση και αγωγή τη χήρα του, Γιώργου Τράγκα

Ο Πάρις Κουρτζίδης, τόνισε πως τις πρώτες ημέρες μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα, ο ίδιος βρέθηκε στο κτίριο και έμπαινε μέσα με τα κλειδιά που του είχε δώσει ο ίδιος ο δημοσιογράφος.

«Από ένα σημείο άλλαξαν την κλειδαριά» είπε ο κ. Κουρτζίδης και πρόσθεσε πως είχε ενημερώσει ότι μέσα στο γραφείο υπάρχουν προσωπικά του αντικείμενα για τα οποία έλαβε διαβεβαιώσεις από τη λογίστρια της εταιρείας πως θα του παραδοθούν κάτι το οποίο, όπως υποστηρίζει, δεν έγινε.

«Μου είχαν πει ότι ως 31 του μηνός θα μου παραδοθούν, ωστόσο μετά έστειλα και εξώδικο» είπε ο Πάρις Κουρτζίδης και χαρακτήρισε τα όσα βιώνει «αδιανόητα» και τόνισε πως έχει εξαντλήσει κάθε προσπάθεια επικοινωνίας και γι’ αυτό προειδοποιεί πως αν δεν του επιστραφούν μέχρι την επόμενη εβδομάδα τα αντικείμενα του θα προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή και δεν πρόκειται μετά να κάνει πίσω.