«Το λεωφορείο με πέταξε 20 μέτρα μπροστά» περιγράφει ο οδηγός του ταξί, με το οποίο συγκρούστηκε το λεωφορείο που για άγνωστο λόγο άρχισε να κυλάει και να αναπτύσσει ταχύτητα στην Καλαμαριά το πρωί της Τρίτης.

«Ο οδηγός είχε ανοίξει το καπάκι και έφτιαχνε κάτι. Δεν έδωσα σημασία, σταμάτησα στο κόκκινο φανάρι. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ακούω έναν απίστευτο θόρυβο. Δεν ήξερα από πού μου ήρθε, δεν κατάλαβα τι έγινε… Το λεωφορείο με πέταξε 20 μέτρα μπροστά και πήρε παραμάζωμα τα δέντρα. Είδα τον οδηγό να τρέχει και να έχει πάθει σοκ» περιγράφει ο οδηγός του ταξί μιλώντας στο grtimes.gr.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το τοπικό σάιτ, κατεβαίνοντας στην οδό Βρυούλων ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε στην άκρη για να ελέγξει κάτι. Ενώ έχει κατέβει από το όχημα, για άγνωστο λόγο αυτό άρχισε να κυλάει στην κατηφόρα και να αναπτύσσει ταχύτητα και αφού έπεσε στο πίσω μέρος του ταξί παρασύροντας το για αρκετά μέτρα, στη συνέχεια ξερίζωσε δύο δέντρα και κατέληξε σε ένα τρίτο.

Το ευτυχές είναι ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν υπήρχαν άνθρωποι στο πεζοδρόμιο ή παιδιά από έναν παρακείμενο παιδικό σταθμό στο δρόμο.