Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία στην Πέλλα για τη φετινή αντιπυρική περίοδο

Σε καλό επίπεδο η επιχειρησιακή ετοιμότητα


ΕΛΛΑΔΑ
18:30
13/05/2015
Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία στην Πέλλα για τη φετινή αντιπυρική περίοδο
loading

Σε καλό επίπεδο βρίσκεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα όλων των συναρμόδιων φορέων, για την αντιμετώπιση κινδύνων, από δασικές πυρκαγιές, κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο, όπως διαπιστώθηκε στη σύγκλιση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Έδεσσα με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη, συζητήθηκε ο σχεδιασμός και οι δράσεις των εμπλεκομένων φορέων του τοπικού και περιφερειακού μηχανισμού πολιτικής προστασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2015. Παράλληλα, δρομολογήθηκαν συνεργασίες που αφορούν μεικτές περιπολίες δασικών υπηρεσιών, δήμου και στρατού, διάθεση μηχανημάτων και συντήρηση των δασικών δρόμων.
Τονίστηκε δε, ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε όσους παρανομούν αφού ο εμπρησμός εξ αμελείας ή εκ προθέσεως, είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα.

Αποφασίστηκε τέλος, η διοργάνωση αύριο, στις 3 το μεσημέρι, σύσκεψης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με θέμα τη διαχείριση της στάθμης της λίμνης Βεγορίτιδας και την αξιοποίησή της.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει