Σε διπλανά τραπέζια με την Κατερίνα Μονογυιού, η οποία έχασε τον αδερφό της, Τζώρτζη, σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Βούλα, βρέθηκε λίγες ώρες νωρίτερα η Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», οι δύο γυναίκες συνομίλησαν και όλα ήταν μια χαρά μέχρι τις 21:30 περίπου, όταν η βουλευτής έφυγε αναστατωμένη.

Προφανώς ήταν η στιγμή που την ενημέρωσαν για τον αδερφό της, Τζώρτζη, ο οποίος σκοτώθηκε στο σοκαριστικό τροχαίο στην παραλιακή.

«Να σας πω το σοκαριστικό. Χθες είχα πάει σε ένα μαγαζί στην Αθήνα με έναν φίλο μου για να φάμε, γύρω στις 20:30. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν η Κατερίνα Μονογυιού.

Στην αρχή δεν την κατάλαβα, η γυναίκα με χαιρέτησε, ήταν μια χαρά, στις 20:30. Κατά τις 21:30 τους βλέπω να σηκώνονται κάπως σαν να είναι ταραγμένοι για να φύγουν. Της έκανα νόημα κι έφυγαν βιαστικά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έφυγα κι εγώ με τον φίλο μου και καθώς πήγαινα στο σπίτι με παίρνει ο πατέρας μου και μου είπε ότι πριν από λίγο διάβασε πως ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού σκοτώθηκε. Και του λέω “μα, τώρα την είδα”. Μάλλον την κοπέλα την ενημέρωσαν εκείνη τη στιγμή κι έφυγε αναστατωμένη» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.